Sociální sítě
Nahoru

Ve Fashion Aréně otevřela svůj první outletový obchod společnost HUGO BOSS

Nejnavštěvovanější české outletové centrum Fashion Arena Prague Outlet otevřelo nový obchod s luxusní a nadčasovou módou značek HUGO a BOSS. Zákazníci v tomto ojedinělém butiku nakoupí elegantní kolekci BOSS Black i volnočasovou módu z kolekce BOSS Green a BOSS Orange. Prodejní plocha o výměře 500 m2 je koncipována v minimalistickém stylu a umocňuje tak prémiový zážitek z nakupování.

Značka BOSS je synonymem pro klasickou eleganci a sofistikovaný styl. Oblečení a doplňky z této řady v sobě snoubí moderní design s prvotřídní kvalitou. V nabídce nechybí dokonale střižené společenské obleky, stylové doplňky, ani oblečení pro volný čas. Ambasadory značky se pro letošní rok stali například: Gigi Hadid, Naomi Cambell, Khaby Lame, Maluma, Matteo Berrenttini, Lee Minho, Patrick Mahomes, Suki Waterhouse a další.

Na druhé straně značka HUGO je progresivnější linií proslulé německé společnosti HUGO BOSS. Poskytuje prostor pro sebevyjádření a objevování. Hravé a individuální kolekce HUGO si zamilují především mladší ročníky libující s v překonávání konvencí a udávání trendů. Tato linie je energická a experimentuje s nekonvenčními styly a netradičními materiály.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.