Sociální sítě
Nahoru

Klenotnická značka LOEE opět partnerem StarDance

StarDance se řadí mezi bezpochyby nejoblíbenější taneční soutěže, a to nejenom v České republice. Tento televizní pořad se stal fenoménem a každý rok přitahuje velkou pozornost diváků, což je také důvod, proč láká nespočet partnerů ke spolupráci. A právě jedním z nich se stala už předloni česká klenotnická značka LOEE, a stejně jako v roce 2021, tak i letos pro soutěž vytvořila jedinečný zlatý šperk.

Ten nese vzhled komety zavěšené na náhrdelníku je prací mistrů zlatníků, kteří den co den vytváří unikátní kreace i sériové edice šperků LOEE. Dostupnost šperku ale není omezená jen na televizní pořad, v rámci partnerství exkluzivně nabízí v pražském butiku náhrdelník ve verzi ze žlutého zlata. Šperk o průměru 27 milimetrů okamžitě zaujme svým nekonvenčním vzhledem a hodí se pro každou příležitost. Mimochodem, na přání je k dispozici také verze s diamanty.

Jedním z hlavních důvodů popularity StarDance je napínavost a vzrušení, které tato soutěž z tanečního parketu divákům zprostředkovává. Diváci tak mají možnost sledovat profesionální tanečníky a jejich slavné partnerky čelit různým výzvám na parketu. Týden co týden tak mohou být diváci svědky napjatých chvil plných vášně, talentu a emocí.

Kometa LOEE vytvořena exkluzivně pro StarDance vyjde na 54 900 Kč

Dalším faktorem úspěchu StarDance jsou samozřejmě vítězové této soutěže. Každoročně se objevují nová jména, která se stávají hvězdami díky svým tanečním dovednostem a charismatu. Tito vítězové nás inspirují svou houževnatostí a odhodláním dosáhnout vrcholu.

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.