Sociální sítě
Nahoru

Objevte esenci Indie v srdci Prahy v hotelu The Mozart Prague

Hotel The Mozart Prague představuje exkluzivní indické menu inspirované kořeny talentovaného šéfkuchaře Vikramjeeta. Z hlubin Paňdžábu, ukrytého v stínu Himaláj, přichází esence pokrmů, které vás přenesou přímo do srdce Indie, aniž byste museli opustit Prahu.

Od svých mladých let, kdy se šéfkuchař Vikramjeet učil tajemství indické kuchyně od své matky, neustále rozšiřoval své dovednosti pod vedením předních indických kuchařů. Jeho filozofie o jídle jako posvátné součásti života a hlubokém spojení s naším vnitřním já je zřejmá z každého pokrmu, který připravuje. „Jsem přesvědčen, že naše tělo je chrám. Tento princip mě pohání k tomu, abych do každého pokrmu, který vytvořím, pečlivě vybral a využíval jen ty nejlepší ingredience,“ říká šéfkuchař Vikramjeet Singh.

Hotel The Mozart Prague vás zve na kulinářské dobrodružství až do srdce Indie. Už při prvním soustu předkrmu, Gol Gappa, pocítíte svěžest tamarindu, aromatický koriandr a chuť černé cizrny. Hlavní chod nabízí tři lahůdky: voňavé Butter Chicken, pikantní kuřecí Tikka Masala nebo čočku Dal Makhani. K tomu se podává nadýchaný chléb naan, křupavá placka papadum, tradiční nakládané okurky a voňavá rýže basmati, vše završené osvěžujícím dresingem raita. A co by to bylo za indický zážitek bez tradičního dezertu? Mangová Panna Cotta doplněná o Gulab Jamun s kokosem a pistáciemi vás zcela jistě nadchne. A na závěr? Hřejivý Masala Chai s kardamomem, skořicí a čajem masala.

Nepropásněte příležitost ochutnat autentické chutě Indie přímo v srdci Prahy. Rezervujte si stůl v hotelu The Mozart Prague a zažijte kulinářský zážitek, který oslavuje dědictví, vášeň a nezapomenutelné gastronomické dobrodružství.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.