Sociální sítě
Nahoru

Nový způsob, jak u sebe nosit vše potřebné

Když v roce 1976 slavná švédská popová skupina zpívala hit „Money Money Money“, byla hotovost hlavní platební metodou. Dnes jsou standardem platební karty a jejich bezpečnost je jednou z našich hlavních starostí. Victorinox proto uvádí tři nové peněženky, které umožňují nosit karty bezpečně a zároveň využívají funkčnosti, kterou je značka proslulá.

Victorinox ve spolupráci se Secrid vyvinul nové elegantní a stylové peněženky na karty. Tři styly navržené tak, aby vyhovovaly veškerým potřebám i vkusu jejich majitelů v sobě zahrnují hodnoty značky Victorinox – kvalita, funkčnost, inovace a ikonický design.

Kožená peněženka na karty, inspirovaná ikonickou kolekcí Victorinox Altius Alox s výrazně rozpoznatelným vzorem v sobě kloubí malý rozměr s velkou úložnou kapacitou. Nabízí prostor pro bankovky, čtyři až šest karet s ochranou RFID, dvě další karty, vizitky nebo účtenky a dodatečnou vnější přihrádku. Tento každodenní společník je vyroben z pravé kůže s brandovaným zapínáním a je k dispozici v elegantní černé barvě a ikonickou červenou barvou Victorinox.

Pro ty, kteří dávají přednost přímočařejšímu designu, bude více po chuti peněženka na karty Essential. Kombinace materiálů a barev Victorinox včetně ikonického kříže a štítu dělá tuto peněženku na karty elegantní a štíhlou zároveň. Design, který získal ocenění a disponuje patentovaným posuvným systémem je srdcem všech tří stylů, které nabízejí úložný prostor pro až čest karet s ochranou RFID.

U třetího stylu Victorinox využil své oblíbené funkce čipových karet a vymyslel novou chytrou peněženku na karty. Kombinace Swiss Card s chráničem karet a peněženkou tak nabízí vysoce elegantní způsob mít po ruce navíc užitečné nástroje, které můžete každý den využít.

Všechny tři styly můžete zakoupit v pražském obchodě Victorinox Store na Dušní ulici nebo na jeho oficiálních webových stránkách vxstore.cz. Na koženou peněženku a peněženku Essential se vztahuje celosvětová dvouletá záruka, na Smart Card poskytuje Victorinox doživotní záruku na jakékoliv vady materiálu a zpracování. Victorinox se pyšní více než 135 lety zkušenostní s výrobou vysoce kvalitních nožů.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.