Sociální sítě
Nahoru

Molton Brown svádí rafinovanou vůní

Molton Brown, britští výrobci vůní, představují Wild Mint & Lavandin – svěží aromatickou kolekci, kde se divokost snoubí s rafinovaností.

Eau de Parfum

Vůně, kterou vytvořila Senior Pefrumer Nathalie Koobusová, je moderním pojetím klasické fougerové vůně. Představuje průzkum chladného lesa – je stimulující, ale zároveň uklidňující. Představte si tok křišťálově čistého potoka, stinné křovinaté břehy plné stébel a keřů. To vše je svobodné dobrodružství bez propojení se zbytkem světa.

Eau de Toilette

Eau de Toilette otevírá s oživujícím úderem divoké máty a bazalky, zatímco výrazný lavandin – silnější a zelenější odrůda levandule – přináší jedinečný šmrnc Molton Brown. Neočekávané a moderní jsou smyslné kořeny kosatce proti uzemňujícímu vlivu bohatého santalového dřeva a tonka fazole.

Bath & Shower Gel

Pro Eau de Parfum si Nathalie vybrala jako charakteristiku krémový muškátový oříšek. Vřelá rovnováha s tonikem máty, zanechává charakter vůně, který je návykový a zanechává přirozeně sofistikovaný dojem.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.