Sociální sítě
Nahoru

Kouzlo zimních hor s nožem Victorinox

Kapesní nůž Winter Magic 2023 je pátou edicí kolekce Victorinox Winter Magic, která čerpá inspiraci z tohoto okouzlujícího ročního období. Letos můžete jedinečný design zimních hor pocítit na vlastní kůži, protože design střenky Alox má 3D haptický efekt. A jako bonus je nožík dodáván s přívěskem hory, který si můžete připevnit kamkoliv si přejete, abyste měli hory stále nablízku.

Co je nejlepší věc, která se vám může přihodit na horách? Je to ten zvláštní okamžik, kdy znovu pocítíte a zažijete klid a sílu hor zároveň. Nový kapesní nůž Winter Magic 2023 tento pocit zprostředkovává a nabízí majitelům mimořádné smyslové setkání, které umožňuje haptická střenka Alox. Design zimních hor v pudrově modré barvě vyjadřuje styl a sofistikovanost, jenž tomuto úžasnému kousku dodává další nádech elegance. Přívěsek s horou lze připevnit na kroužek na nožíku nebo jako módní doplněk na náramek, náhrdelník či jakýkoliv předmět dle vlastního výběru.

Letošní edice je limitována na 10.000 kusů a je dodávána ve speciální dárkové krabičce. Jedná se o ideální dárek na Vánoce a pro všechny milovníky zimy, stejně jako pro všechny, kteří mají smysl pro detail. Neobyčejný vzhled a půvab tohoto nože nejsou jedinými lákadly. Devět praktických funkcí limitované edice Cadet Alox Wintere Magic 2023 rovněž zvýší jeho popularitu a učiní z něj dokonalého každodenního společníka.

Limitovanou edici Cadet Alox Winter Magic 2023 můžete zakoupit v pražském obchodě Victorinox Store na Dušní ulici nebo na jeho oficiálních webových stránkách vxstore.cz. Victorinox zaručuje, že všechny nože a nástroje jsou z prvotřídní nerezavějící oceli. Na každou položku se vztahuje doživotní záruk na jakékoliv vady materiálu a zpracování. Víctorinox se pyšní více než 135 lety zkušenostní s výrobou vysoce kvalitních nožů.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.