Sociální sítě
Nahoru

Dopřejte svému tělu zlatou pečeť

Značka Solgar spolupracuje s průkopníky ze světa výživy na inovacích receptur, které jsou podporovány přírodou i vědou. Její poslání zůstává po celá desetiletí stejné. Z vybraných zodpovědně získávaných surovin vyrábí ty nejkvalitnější plnohodnotné doplňky stravy a vitamíny. Zakládá si na produkci v malých šaržích a udržitelnosti ve formě recyklovatelných skleněných lahviček. Záleží jí na zdraví všech, stejně jako na zdraví naší planety.

Kompletní řadu produktů naleznete na www.solgar.cz.

Podzim je krásný a romantický, když jsme fit a můžeme si užívat vrtkavosti počasí s nadhledem a v dobré kondici. Ale pokud nám teče z nosu, třeští hlava, stoupá teplota a hlásí se protivný kašel, máme náladu pod psa a nic nás nebaví. Připravme svůj organismus včas a dopřejme si kvalitní vitamíny i minerály.

Základem jsou vitamíny C, D a B, ale nezapomínejme ani na zinek a hořčík. Abychom měli vitamínů i minerálů dostatek, je potřeba jíst zdravou a pestrou stravu. V náročném období je můžeme tělu dodávat také formou doplňků stravy. Vitamín Ester-C Plus od značky Solgar je nekyselý vit. C s komplexem bioflavonoidů, který podpoří imunitní systém, sníží míru únavy a vyčerpání. Je vhodný i pro vegetariány či vegany a neobsahuje lepek, pšenici, mléko, sóju, kvasnice, konzervační látky, sladidla, umělá aromata ani barviva.

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.