Olejové čištění si zamilujete

Čistě přírodní odličovací olej od české značky Original ATOK, která už od roku 1997 vyrábí aromaterapeutickou kosmetiku, patří mezi skutečné zákaznické evergreeny. Díky speciálnímu olejovému komplexu s nejvyšší citlivostí odlíčí i voděodolné řasenky a make-upy.

odličovací olej Make-up, Original ATOK, 100 ml/263 Kč, originalatok.cz

Olej je plný vysoce kvalitních přírodních ingrediencí. Obsahuje rostlinné oleje, například ze sladkých mandlí a pšeničných klíčků, které spolehlivě odličují, ale současně pokožku zvláčňují, zjemňují a udržují její přirozenou vlhkost. Lecitin dodává oleji hydrofilní vlastnosti, tedy jeho schopnost vázat se s vodou. Beta-karoten a vitamin E přispívají k ochranně a regeneraci pleti.  Extra jemné neutrální složení umožňuje každodenní čištění i extrémně citlivé, alergické, podrážděné a začervenalé pleti. Poradí si i s vysoce krycími make-upy a voděodolnými řasenkami, přitom je k pokožce ohleduplný a čistí ji, aniž by narušil její přirozený ochranný film a pH.

K běžnému odlíčení a čištění stačí jen několik kapek oleje. Jemně je rozetřete na navlhčenou pokožku obličeje, krku a dekoltu. Vzniklou emulzi nechte krátce působit a poté pomocí vatového tamponku odstraňte. Pleť dočistěte pleťovou vodou nebo tonikem.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz