Sociální sítě
Nahoru

V Kredenci nově s obsluhou

Moje Kredenc na Břevnově disponuje nejen prodejnou, pekárnou, cukrárnou ale i bistrem. Lidé z širokého okolí se sem sjíždějí na výborné snídaně a čerstvé pečivo, které zpříjemní jakékoliv ráno. Novinkou je různá nabídka na obědy a poté na večeře, tak aby host mohl dorazit klidně vícekrát za den a vždy byl překvapen. Současně startuje obsluha, tak aby host byl opečováván od začátku až do konce svého gastronomického zážitku.

Od 11:00 do 15:00 je nově od pondělí do neděle připraveno Týdenní polední menu. Vždy obsahuje polévku a minimálně osm chodů, kde nechybí vegetariánská jídla a salát. Všechny pokrmy jsou dotažené k dokonalosti díky kvalitním surovinám a šikovnému týmu v kuchyni. Na menu se například objeví Hot dog s trhaným masem, hranolky a mayo.

Dýňové risotto s restovanou panchettou je srdcovka a pro milovníky masa lze například jmenovat Hovězí krk s koprovou omáčkou, grenaille a sušeným žloutkem. Toto není výčet michelinské restaurace, ale bistro polední nabídka z Moje Kredenc Bělohorská.

Další novinkou je druhé odpolední menu, které se podává od 15:00 do 19:30 sedm dní v týdnu. Zde se pokrmy mění s delším časovým intervalem čítajícím 2 měsíce. Odpolední menu začíná smashburgerem s cheddarem, hranolky, bbq mayo, na něj navazuje hlavně dámami milovaný tuňákový burger s avokádem a listovým salátem. Pak se menu ubírá přes masové krokety, losos gravlax, pečenou řepu až k marmeládě z volské oháňky podávané s nakládanou zeleninou. Pro posezení nad sklenkou rozlévaného vína se jistě hodí italský, francouzský či španělský talíř plný dobrot.

Více z rubriky Restaurace

  • Epesní konec roku

    Restaurace Deer v Michalské ulici si na poslední den v roce připravila epesní silvestrovskou oslavu. Skvělé jídlo, luxusní prostory, báječná lokace,...

    Marek Zelený2.11.2023
  • Svatomartinský víkend v Lokálu: K české kuchyni česká husa

    Rok se s rokem sešel a opět nastal čas svatomartinských hus. Dozlatova upečených, s křupavou kůrčičkou a masem, co se rozplývá...

    Marek Zelený31.10.2023
  • Svatomartinské menu Marka Fichtnera

    Svátek sv. Martina je milovníky dobrého jídla napjatě očekávanou událostí. Legend o tom, proč 11. listopadu míří na slavnostní tabuli právě...

    Marek Zelený26.10.2023
  • V restauraci Triton boduje špičkové vegetariánské menu

    Vegetariáni se hlásí o slovo. Jejich počty stoupají, a i nejlepší fine diningové restaurace musí mít k dispozici plnohodnotné a kreativně...

    Jan Pešek12.10.2023
  • W Restaurant & Whiskey Bar: Chrám, kde se gastronomie potkává s byznysem

    V Praze se nachází hodně vytříbených restaurací, které poskytují vhodné zázemí pro obchodní jednání. Jedna z nich je ale v lecčems...

    Marek Zelený2.10.2023
  • Klepítkový večer v Pru58

    17.10.2023 od 18:15 se uskuteční jedinečná degustační večeře, kde hlavní slovo budou mít klepítka. Kdo by čekal klasický krabí večer je...

    Marek Zelený2.10.2023
  • Červený hrnec plný dobrot

    Restaurace Babiččina zahrada je už od léta desetiletá. Krásný věk, to bezpochyby. Spokojení zákazníci se vracejí a noví přibývají. Neustále větší...

    Marek Zelený27.9.2023
  • Domácí pasta na terase

    Terasa U Prince disponuje jedním z 15. nejkrásnějších výhledů na celém světě. Pražský klenot na Staroměstském náměstí prolíná historii s novodobou...

    Marek Zelený26.9.2023
  • Babí léto v Hliněné Baště

    Každé roční období přináší návštěvníkům průhonické restaurace Hliněná Bašta jinak chuťově zabarvené dobroty. Proto netřeba „smutnit“, že léto tak rychle uteklo,...

    Marek Zelený21.9.2023
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.