Sociální sítě
Nahoru

V Kredenci nově s obsluhou

Moje Kredenc na Břevnově disponuje nejen prodejnou, pekárnou, cukrárnou ale i bistrem. Lidé z širokého okolí se sem sjíždějí na výborné snídaně a čerstvé pečivo, které zpříjemní jakékoliv ráno. Novinkou je různá nabídka na obědy a poté na večeře, tak aby host mohl dorazit klidně vícekrát za den a vždy byl překvapen. Současně startuje obsluha, tak aby host byl opečováván od začátku až do konce svého gastronomického zážitku.

Od 11:00 do 15:00 je nově od pondělí do neděle připraveno Týdenní polední menu. Vždy obsahuje polévku a minimálně osm chodů, kde nechybí vegetariánská jídla a salát. Všechny pokrmy jsou dotažené k dokonalosti díky kvalitním surovinám a šikovnému týmu v kuchyni. Na menu se například objeví Hot dog s trhaným masem, hranolky a mayo.

Dýňové risotto s restovanou panchettou je srdcovka a pro milovníky masa lze například jmenovat Hovězí krk s koprovou omáčkou, grenaille a sušeným žloutkem. Toto není výčet michelinské restaurace, ale bistro polední nabídka z Moje Kredenc Bělohorská.

Další novinkou je druhé odpolední menu, které se podává od 15:00 do 19:30 sedm dní v týdnu. Zde se pokrmy mění s delším časovým intervalem čítajícím 2 měsíce. Odpolední menu začíná smashburgerem s cheddarem, hranolky, bbq mayo, na něj navazuje hlavně dámami milovaný tuňákový burger s avokádem a listovým salátem. Pak se menu ubírá přes masové krokety, losos gravlax, pečenou řepu až k marmeládě z volské oháňky podávané s nakládanou zeleninou. Pro posezení nad sklenkou rozlévaného vína se jistě hodí italský, francouzský či španělský talíř plný dobrot.

Více z rubriky Restaurace

  • Nová posila v restauraci Benjamin – jmenuje se Melanie

    Nejmenší fine dining restaurace Benjamin z pražských Vršovic oslovila i michelinské komisaře. Tato nenápadná restaurace v Norské ulici je v českých...

    Jan Pešek15.7.2024
  • PRU58 myslí i na vegany

    Restaurace PRU58 v pražských Holešovicích představuje nové lunch menu. Podává se vždy ve všední den od 11:00 do 15:00 a příchozí...

    Marek Zelený8.7.2024
  • Vejce Benedikt, které musíte ochutnat

    Restaurant Deer v centru Prahy je vyhlášeným místem s těmi nejlepšími večeřemi, kde každé jídlo vypráví svůj příběh. Kvalitní suroviny od...

    Marek Zelený1.7.2024
  • Ocenění Wine Spectator putuje do pražského Four Seasons

    Restaurace CottoCrudo ve Four Seasons Hotel Prague získala prestižní ocenění Wine Spectator Restaurant Awards 2024, v kategorii Awards of Excellence. Tento...

    Marek Zelený27.6.2024
  • Léto u moře i v Praze

    Restaurace Hliněná bašta sice stojí u rybníka v Průhonicích, ale připadáte si tu jako na břehu moře, zvlášť když vám na...

    Jan Pešek19.6.2024
  • Tajné fígle šéfkuchaře Tritonu

    Umění fermentace dobývá české kuchyně. Tomáš Kohút z pražské restaurace Triton s jeho pomocí připravuje chuťově výrazné omáčky i černou jablečnou...

    Marek Zelený19.6.2024
  • „Izakaya Takeover“ s šéfkuchařem Jakubem Horákem v restauraci Zen

    Zažijte večer plný chutí exotického Japonska a speciálního způsobu stolování IZAKAYA. Restaurace ZEM v hotelu Andaz Prague představuje „Izakaya Takeover“, exkluzivní...

    Marek Zelený14.6.2024
  • Hotel The Mozart Prague a MeatEater spojují své síly

    Hotel The Mozart Prague s potěšením oznamuje exkluzivní propojení s MeatEater a otevření nové fine dining restaurace zaměřené na maso a...

    Jan Pešek14.6.2024
  • Tento steak prosím

    Terasa U Prince je vyhlášenou restaurací s tím nejkrásnějším výhledem na Staroměstské náměstí. Tento pohled ocenilo již několik zahraničních žebříčků. Ikonické...

    Marek Zelený11.6.2024
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.