Sociální sítě
Nahoru

V Kredenci nově s obsluhou

Moje Kredenc na Břevnově disponuje nejen prodejnou, pekárnou, cukrárnou ale i bistrem. Lidé z širokého okolí se sem sjíždějí na výborné snídaně a čerstvé pečivo, které zpříjemní jakékoliv ráno. Novinkou je různá nabídka na obědy a poté na večeře, tak aby host mohl dorazit klidně vícekrát za den a vždy byl překvapen. Současně startuje obsluha, tak aby host byl opečováván od začátku až do konce svého gastronomického zážitku.

Od 11:00 do 15:00 je nově od pondělí do neděle připraveno Týdenní polední menu. Vždy obsahuje polévku a minimálně osm chodů, kde nechybí vegetariánská jídla a salát. Všechny pokrmy jsou dotažené k dokonalosti díky kvalitním surovinám a šikovnému týmu v kuchyni. Na menu se například objeví Hot dog s trhaným masem, hranolky a mayo.

Dýňové risotto s restovanou panchettou je srdcovka a pro milovníky masa lze například jmenovat Hovězí krk s koprovou omáčkou, grenaille a sušeným žloutkem. Toto není výčet michelinské restaurace, ale bistro polední nabídka z Moje Kredenc Bělohorská.

Další novinkou je druhé odpolední menu, které se podává od 15:00 do 19:30 sedm dní v týdnu. Zde se pokrmy mění s delším časovým intervalem čítajícím 2 měsíce. Odpolední menu začíná smashburgerem s cheddarem, hranolky, bbq mayo, na něj navazuje hlavně dámami milovaný tuňákový burger s avokádem a listovým salátem. Pak se menu ubírá přes masové krokety, losos gravlax, pečenou řepu až k marmeládě z volské oháňky podávané s nakládanou zeleninou. Pro posezení nad sklenkou rozlévaného vína se jistě hodí italský, francouzský či španělský talíř plný dobrot.

Více z rubriky Restaurace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.