Sociální sítě
Nahoru

Luxusní rakouská značka SPORTALM letos slaví již 70. výročí

Luxusní rakouská značka SPORTALM letos slaví již 70. výročí a představuje jubilejní kolekci plnou luxusních kousků, které nikdy nevyjdou z módy.

SPORTALM tvoří již dlouhá léta kolekce ve svém domovském městě Kitzbuhel a dodnes zůstává rodinnou firmou, jejíž modely mají věrné příznivce po celém světě, zejména pro jedinečné spojení funkčnosti, kvality zpracování, prvotřídních materiálů, elegantního designu a moderního stylu. Kromě dámského a pánského lyžařského oblečení a doplňků vytváří Sportalm i elegantní módní kolekce do města. Letos do portfolia na oslavu velkého výročí přibyla i nová kolekce kabelek a doplňků.

V elegantní kolekci na podzim a zimu najdete hřejivé kabáty a vesty, stylové svetry, zimní šaty i luxusní kožené modely, vše perfektně sladěné pro jednoduchý styling a dokonalý styl včetně doplňků. V lyžařské kolekci se můžete těšit na skvěle padnoucí modely z nejmodernějších technických materiálů, které vám vydrží mnoho sezón, protože kvalita z módy nikdy nevyjde. V modelu Sportalm vždy zazáříte ve městě i na sjezdovce.

Největší výběr oblečení a doplňků značky SPORTALM najdete v David Sport, kde vyberete i veškeré další zimní vybavení pro celou rodinu. Specialista na zimu David Sport nabízí dámské, pánské i dětské kolekce oblečení a doplňků i veškeré sportovní vybavení včetně odborného servisu, vše pohodlně pod jednou střechou.

At’ hledáte dokonalý model na sjezdovku, elegantní kabát do města, stylové oblečení na apres-ski, nejrychlejší lyže, zimní výbavu pro děti nebo funkční vybavení do extrémních podmínek, David Sport poskytuje kompletní servis pro celou rodinu a má otevřeno denně včetně všech svátků, již více než 30 let. Nakupovat a načerpat inspiraci na nadcházející zimní sezónu ovšem můžete i z pohodlí domova v e-shopu www.davidsport.cz

Více z rubriky Volný čas

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.