Sociální sítě
Nahoru

Proč firmy stále častěji volí LPG místo zemního plynu?

Po prudkému nárůstu cen energií na světových trzích, a to včetně zemního a zkapalněného plynu, čelí řada firem a výrobních podniků každodenní výzvě ohledně vyhledávání vhodných dodavatelů pro dodávky zemního plynu či LPG. Tyto zdroje potřebují nejen k vytápění, ale i pro vlastní výrobu, a to napříč mnoha obory. To se nepříznivě odráží ve výrobních nákladech i cenách produktů. Ideální řešení mohou nabídnout zásobníky s LPG, které překvapí nejen cenou, ale i jednoduchým procesem zásobování firmy.

Zásobníky LPG nabízí ekonomicky výhodné řešení plynového vytápění

Pokud hledáte plynové vytápění pro firmy, je vhodné se kromě vytápěním zemním plynem zamyslet i nad možností využít zásobníky s LPG.

V posledních letech, kdy se ceny plynu na trhu turbulentně proměňují, představuje možnost zakoupit si zásobu plynu za výhodnější letní cenu velkou konkurenční výhodu. Ačkoli je pak cena za 1 kWh při vytápěním LPG během roku proměnlivá, stále se daří ji držet na srovnatelné úrovni s plynem zemním a při včasném nákupu můžete ušetřit nemalé finanční prostředky. To platí především v případech, kdy je správně spočítána velikost zásobníků na LPG.

V případě, že si zvolíte plynové vytápění pro průmysl ve formě LPG uchovávaného v zásobnících, se nemusíte bát žádných vysokých pořizovacích cen zásobník. Zásobníky na LPG si můžete od společnosti pronajmout za symbolickou částkou.

LPG je bezkonkurenčním řešením, když přípojka zemního plynu není k dispozici

Nejen kvůli ekonomické výhodnosti volí řada společností plynové vytápění pro firmy ve formě LPG. Velmi často se totiž stává, že v dané lokalitě není dostupná rozvodná síť zemního plynu a je potřeba, aby se podnik své činnosti mohl věnovat, co nejdříve. Obzvláště v těchto situacích se pak ukazuje flexibilita, kterou LPG zásobníky nabízejí a firmy všech velikostí napříč rozličnými odvětvími je stěžejní.

Plynové vytápění pro průmysl formou zásobníků s LPG má při výběru správného partnera i velmi plynulou logistiku, stačí se dohodnout na automatických dodávkách. Díky integrovaným telemetrickým měřicím přístrojům v zásobníku je zabezpečeno plynulé sledování hladiny kapalného plynu a plyn je včas doplněn, aniž by byla ohrožena plynulost činnosti vaší firmy.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Tech

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.