Sociální sítě
Nahoru

Během zimy Emirates vrací pasažérům My Emirates Pass

Letecká společnost Emirates oznámila návrat oblíbeného balíčku My Emirates Winter Pass. Od 1. listopadu 2023 do 31. března 2024 umožňuje tento program využívat palubní vstupenku k čerpání exkluzivních slev v restauracích, luxusních lázních, obchodech prémiových značek, soukromých bazénech, plážích a dalších zařízeních v Dubaji a Spojených arabských emirátech.

Zákazníci Emirates, kteří letí do Dubaje nebo mají tranzit v Dubaji, se mohou jednoduše prokázat palubní vstupenkou a platným dokladem totožnosti a užít si skvělé nabídky nejvyhledávanějších atrakcí za nižší ceny. Zahrnuty jsou např. vyhlídka At The Top v nejvyšší budově světa Burdž Chalífa, aquaparky Aquaventure v Atlantis The Palm, dále IMG Worlds of Adventure, Dubia Parks & Resorts a mnoho dalšího.

Pokud se odbavíte online a stáhnete si mobilní palubní vstupenku do aplikace nebo peněženky Emirates, nezapomeňte si ji pro účely uplatnění výše uvedených slev vyfotit, protože po přistání z aplikací zmizí.

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.