Sociální sítě
Nahoru

Epesní konec roku

Restaurace Deer v Michalské ulici si na poslední den v roce připravila epesní silvestrovskou oslavu. Skvělé jídlo, luxusní prostory, báječná lokace, a navíc možnost přespání v butikovém hotelu dělá z pěkné party nezapomenutelný večírek, na který se bude dlouho vzpomínat.

Restaurace Deer sousedí s butikovým hotelem Iron Gate, tím je možné přespání s grácií vyřešeno. Na protější straně přes vnitroblok se nachází nově otevřený konferenční prostor Jilská Palace Hall, díky němuž se kapacita silvestrovské oslavy zcela navýšila. Co se týká polohy, je doslova ideální.

Samotné centrum, a přitom klidná část, která nabízí bezpečný komfort. Dalším důvodem, proč strávit poslední den v roce v restauraci Deer a vstoupit do nového roku pravou nohou, je celovečerní živá hudba, a především vytříbený raut. Amuse bouche v podobě Tygří krevety na wakame salátku s teriyaki gelem pobídne chutě na salátový bar, kde nechybí oblíbený Coleslaw salát.

Kromě něj je ve zdravé nabídce Salát „Caponata“ se šlehaným sýrem Fitaki či Lehký bramborový salát se zálivkou z bílého jogurtu a dijonské hořčice. Předkrmů je šest. S jistotou lze jmenovat Tartar z hovězí svíčkové či Zvěřinovou paštiku s želé z portského vína. Terinka z kozího sýru v pečeném lilku s cherry rajčátky jistě potěší nejednoho přítomného.

Polévka je jedna jediná. Kdo tipuje gulášovou, má pravdu. Všemi oblíbená a k poslednímu dni roku bezpodmínečná. Hlavní chody jsou opět v hojném počtu. Nechybí Grilovaný losos s dušenými mušlemi a pečenými cherry rajčátky. Milovníci masa si přijdou na své, jelikož v nabídce je mimo jiné Uzená jelení plec, Hovězí roastbeef, Filírovaná vepřová panenka či Variace řízečků. Sladký bar ovládnou makronky, profiteroles, tartaletky a krájené ovoce. Samozřejmostí je rozmanitý výběr sýrů. S jasností lze komentovat, že kdo stráví Silvestra v restauraci Deer, rozhodně nebude hladový a užije si vstup do Nového roku v té nejlepší společnosti.

Cena na osobu 3 499 Kč.

Více z rubriky Restaurace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.