Sociální sítě
Nahoru

Epesní konec roku

Restaurace Deer v Michalské ulici si na poslední den v roce připravila epesní silvestrovskou oslavu. Skvělé jídlo, luxusní prostory, báječná lokace, a navíc možnost přespání v butikovém hotelu dělá z pěkné party nezapomenutelný večírek, na který se bude dlouho vzpomínat.

Restaurace Deer sousedí s butikovým hotelem Iron Gate, tím je možné přespání s grácií vyřešeno. Na protější straně přes vnitroblok se nachází nově otevřený konferenční prostor Jilská Palace Hall, díky němuž se kapacita silvestrovské oslavy zcela navýšila. Co se týká polohy, je doslova ideální.

Samotné centrum, a přitom klidná část, která nabízí bezpečný komfort. Dalším důvodem, proč strávit poslední den v roce v restauraci Deer a vstoupit do nového roku pravou nohou, je celovečerní živá hudba, a především vytříbený raut. Amuse bouche v podobě Tygří krevety na wakame salátku s teriyaki gelem pobídne chutě na salátový bar, kde nechybí oblíbený Coleslaw salát.

Kromě něj je ve zdravé nabídce Salát „Caponata“ se šlehaným sýrem Fitaki či Lehký bramborový salát se zálivkou z bílého jogurtu a dijonské hořčice. Předkrmů je šest. S jistotou lze jmenovat Tartar z hovězí svíčkové či Zvěřinovou paštiku s želé z portského vína. Terinka z kozího sýru v pečeném lilku s cherry rajčátky jistě potěší nejednoho přítomného.

Polévka je jedna jediná. Kdo tipuje gulášovou, má pravdu. Všemi oblíbená a k poslednímu dni roku bezpodmínečná. Hlavní chody jsou opět v hojném počtu. Nechybí Grilovaný losos s dušenými mušlemi a pečenými cherry rajčátky. Milovníci masa si přijdou na své, jelikož v nabídce je mimo jiné Uzená jelení plec, Hovězí roastbeef, Filírovaná vepřová panenka či Variace řízečků. Sladký bar ovládnou makronky, profiteroles, tartaletky a krájené ovoce. Samozřejmostí je rozmanitý výběr sýrů. S jasností lze komentovat, že kdo stráví Silvestra v restauraci Deer, rozhodně nebude hladový a užije si vstup do Nového roku v té nejlepší společnosti.

Cena na osobu 3 499 Kč.

Více z rubriky Restaurace

  • Svatomartinský víkend v Lokálu: K české kuchyni česká husa

    Rok se s rokem sešel a opět nastal čas svatomartinských hus. Dozlatova upečených, s křupavou kůrčičkou a masem, co se rozplývá...

    Marek Zelený31.10.2023
  • V Kredenci nově s obsluhou

    Moje Kredenc na Břevnově disponuje nejen prodejnou, pekárnou, cukrárnou ale i bistrem. Lidé z širokého okolí se sem sjíždějí na výborné...

    Marek Zelený27.10.2023
  • Svatomartinské menu Marka Fichtnera

    Svátek sv. Martina je milovníky dobrého jídla napjatě očekávanou událostí. Legend o tom, proč 11. listopadu míří na slavnostní tabuli právě...

    Marek Zelený26.10.2023
  • V restauraci Triton boduje špičkové vegetariánské menu

    Vegetariáni se hlásí o slovo. Jejich počty stoupají, a i nejlepší fine diningové restaurace musí mít k dispozici plnohodnotné a kreativně...

    Jan Pešek12.10.2023
  • W Restaurant & Whiskey Bar: Chrám, kde se gastronomie potkává s byznysem

    V Praze se nachází hodně vytříbených restaurací, které poskytují vhodné zázemí pro obchodní jednání. Jedna z nich je ale v lecčems...

    Marek Zelený2.10.2023
  • Klepítkový večer v Pru58

    17.10.2023 od 18:15 se uskuteční jedinečná degustační večeře, kde hlavní slovo budou mít klepítka. Kdo by čekal klasický krabí večer je...

    Marek Zelený2.10.2023
  • Červený hrnec plný dobrot

    Restaurace Babiččina zahrada je už od léta desetiletá. Krásný věk, to bezpochyby. Spokojení zákazníci se vracejí a noví přibývají. Neustále větší...

    Marek Zelený27.9.2023
  • Domácí pasta na terase

    Terasa U Prince disponuje jedním z 15. nejkrásnějších výhledů na celém světě. Pražský klenot na Staroměstském náměstí prolíná historii s novodobou...

    Marek Zelený26.9.2023
  • Babí léto v Hliněné Baště

    Každé roční období přináší návštěvníkům průhonické restaurace Hliněná Bašta jinak chuťově zabarvené dobroty. Proto netřeba „smutnit“, že léto tak rychle uteklo,...

    Marek Zelený21.9.2023
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.