Sociální sítě
Nahoru

Epesní konec roku

Restaurace Deer v Michalské ulici si na poslední den v roce připravila epesní silvestrovskou oslavu. Skvělé jídlo, luxusní prostory, báječná lokace, a navíc možnost přespání v butikovém hotelu dělá z pěkné party nezapomenutelný večírek, na který se bude dlouho vzpomínat.

Restaurace Deer sousedí s butikovým hotelem Iron Gate, tím je možné přespání s grácií vyřešeno. Na protější straně přes vnitroblok se nachází nově otevřený konferenční prostor Jilská Palace Hall, díky němuž se kapacita silvestrovské oslavy zcela navýšila. Co se týká polohy, je doslova ideální.

Samotné centrum, a přitom klidná část, která nabízí bezpečný komfort. Dalším důvodem, proč strávit poslední den v roce v restauraci Deer a vstoupit do nového roku pravou nohou, je celovečerní živá hudba, a především vytříbený raut. Amuse bouche v podobě Tygří krevety na wakame salátku s teriyaki gelem pobídne chutě na salátový bar, kde nechybí oblíbený Coleslaw salát.

Kromě něj je ve zdravé nabídce Salát „Caponata“ se šlehaným sýrem Fitaki či Lehký bramborový salát se zálivkou z bílého jogurtu a dijonské hořčice. Předkrmů je šest. S jistotou lze jmenovat Tartar z hovězí svíčkové či Zvěřinovou paštiku s želé z portského vína. Terinka z kozího sýru v pečeném lilku s cherry rajčátky jistě potěší nejednoho přítomného.

Polévka je jedna jediná. Kdo tipuje gulášovou, má pravdu. Všemi oblíbená a k poslednímu dni roku bezpodmínečná. Hlavní chody jsou opět v hojném počtu. Nechybí Grilovaný losos s dušenými mušlemi a pečenými cherry rajčátky. Milovníci masa si přijdou na své, jelikož v nabídce je mimo jiné Uzená jelení plec, Hovězí roastbeef, Filírovaná vepřová panenka či Variace řízečků. Sladký bar ovládnou makronky, profiteroles, tartaletky a krájené ovoce. Samozřejmostí je rozmanitý výběr sýrů. S jasností lze komentovat, že kdo stráví Silvestra v restauraci Deer, rozhodně nebude hladový a užije si vstup do Nového roku v té nejlepší společnosti.

Cena na osobu 3 499 Kč.

Více z rubriky Restaurace

  • PRU58 myslí i na vegany

    Restaurace PRU58 v pražských Holešovicích představuje nové lunch menu. Podává se vždy ve všední den od 11:00 do 15:00 a příchozí...

    Marek Zelený8.7.2024
  • Vejce Benedikt, které musíte ochutnat

    Restaurant Deer v centru Prahy je vyhlášeným místem s těmi nejlepšími večeřemi, kde každé jídlo vypráví svůj příběh. Kvalitní suroviny od...

    Marek Zelený1.7.2024
  • Ocenění Wine Spectator putuje do pražského Four Seasons

    Restaurace CottoCrudo ve Four Seasons Hotel Prague získala prestižní ocenění Wine Spectator Restaurant Awards 2024, v kategorii Awards of Excellence. Tento...

    Marek Zelený27.6.2024
  • Léto u moře i v Praze

    Restaurace Hliněná bašta sice stojí u rybníka v Průhonicích, ale připadáte si tu jako na břehu moře, zvlášť když vám na...

    Jan Pešek19.6.2024
  • Tajné fígle šéfkuchaře Tritonu

    Umění fermentace dobývá české kuchyně. Tomáš Kohút z pražské restaurace Triton s jeho pomocí připravuje chuťově výrazné omáčky i černou jablečnou...

    Marek Zelený19.6.2024
  • „Izakaya Takeover“ s šéfkuchařem Jakubem Horákem v restauraci Zen

    Zažijte večer plný chutí exotického Japonska a speciálního způsobu stolování IZAKAYA. Restaurace ZEM v hotelu Andaz Prague představuje „Izakaya Takeover“, exkluzivní...

    Marek Zelený14.6.2024
  • Hotel The Mozart Prague a MeatEater spojují své síly

    Hotel The Mozart Prague s potěšením oznamuje exkluzivní propojení s MeatEater a otevření nové fine dining restaurace zaměřené na maso a...

    Jan Pešek14.6.2024
  • Tento steak prosím

    Terasa U Prince je vyhlášenou restaurací s tím nejkrásnějším výhledem na Staroměstské náměstí. Tento pohled ocenilo již několik zahraničních žebříčků. Ikonické...

    Marek Zelený11.6.2024
  • Patio na Vinohradech

    Nově otevřená španělská tapas restaurace Casa 71 v Londýnské ulici kousek od Náměstí Míru nabízí autentickou chuťovou i vizuální stránku samotného...

    Marek Zelený23.5.2024
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.