Sociální sítě
Nahoru

Champagne Festival v hotelu The Mozart Prague

Hotel The Mozart Prague se pyšní svou účastí na prestižním Champagne Festivalu Grand Jour de Champagne, který se bude konat od 1. do 14. listopadu. V průběhu tohoto období mohou hosté ochutnat pečlivě vybraný sortiment šampaňských vín, dokonale doplněný vybranými tapas, která harmonicky rezonují s tóny jednotlivých šampaňských vín.

V rámci Champagne Festivalu nabízí hotel The Mozart Prague vybranou kolekci šampaňských vín, jež byla pečlivě selektována, aby poskytla hostům neopakovatelný zážitek. Každá sklenice šampaňského představuje kapitolu příběhu, odhalující jeho unikátní původ a osobitost. Nabídka zahrnuje jak bílá, tak růžová šampaňská vína, která jsou harmonicky doplněna o řadu kulinářských specialit. Od blinis s kaviárem a citrusovou pěnou, přes mušle s dýní hokkaido, hovězí tataráček s lanýžovou majonézou až po originální taco s chobotnicí, avokádovou pěnou a ananasovou salsou. Každý pokrm byl navržen tak, aby podtrhoval a zvýrazňoval jedinečné nuance každého šampaňského v nabídce.

Ačkoliv se velká část oslav Champagne Festivalu odehrává mimo hotelové zdi, The Mozart Prague nemůže opomenout zmínit grandiózní výstavu „30x champagne“ z 18 renomovaných domů, která se koná 9. listopadu v Kaiserštejnském paláci. Představeny budou značky zvučných jmen jako Delamotte, Deutz, deVenoge, Bruno Paillard a další.

Festival Grand Jour de Champagne, pořádaný House Champagne Group, je významnou akcí na poli šampaňského, která se každý rok koná v Praze. V letošním XVI. ročníku opět přináší řadu novinek a akcí po celém městě, a hotel The Mozart Prague je hrdým partnerem.

Více z rubriky Degustace

  • Překvapení v srdci Vinohrad: Apelace 21

    Zprvu by se mohlo zdát, že fine dining scéna a pražské Vinohrady nejdou dohromady. To by bylo ovšem chybně smýšlení. Všem...

    Jan Lidmaňský4.4.2024
  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Vítězka Bocuse d’Or Léa Linster v Trezoru Špork

    V Trezoru Špork, který je součástí restaurace Červený Jelen, proběhlo v minulém týdnu další pokračování seriálu gastronomických událostí se světovou špičkou...

    Marek Zelený11.3.2024
  • Gastronomická show jara proběhne už 11. března

    V holešovické restauraci PRU58 se 11.3. od 18 hodin uskuteční gastronomická show jara. Collaboration akce spojí 3 kuchařské osobnosti, a to...

    Jan Pešek6.3.2024
  • Nebeské menu připraví Patrik Bečvář

    Zážitkově gastronomická atrakce Večeře v oblacích už patří k podzimní Praze stejně jako Karlův most či Pražský hrad. Oběd či večeře...

    Marek Zelený6.2.2024
  • Gregův speciální večer v Pru58

    V úterý 14. listopadu 2023 od 18:30 se uskuteční ojedinělá degustační večeře v podání australského šéfkuchaře Grega Haynese v PRU58. Speciální...

    Marek Zelený8.11.2023
  • Štěpánova degustace

    Nejrozkvetlejší restaurace PRU58 v pražských Holešovicích představila své nové večerní menu. Stojí za ním executive chef a majitel v jedné osobě...

    Jan Pešek30.10.2023
  • Speciality v restauraci Triton opět překračují hranice možného

    Nové podzimní menu zážitkové restaurace Triton, ukryté v kouzelné secesní jeskyni pod Václavským náměstím, opět překračuje hranice běžného a možného. Ambiciózní...

    Marek Zelený21.9.2023
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.