Sociální sítě
Nahoru

Gregův speciální večer v Pru58

V úterý 14. listopadu 2023 od 18:30 se uskuteční ojedinělá degustační večeře v podání australského šéfkuchaře Grega Haynese v PRU58. Speciální 6ti chodové menu, které každého přenese daleko za hranice, je nekonvenčně nekombinovatelné. Současně během večera zazní klavírní doprovod a nebude chybět vytříbené vinné párování.

Menu začíná Amouse Bouche v podobě knedlíčku, mušle a lanýže. Poté následuje La Lot Leaf neboli krevety „Gamberro Rosso“ s karamelem. King Fish je kranas, kokos, zelené čili a limetové listy. Úžasná kombinace, která zůstane dlouho v gurmánských vzpomínkách. Dalším chodem je Samon neboli losos s řepou, kaviárem, kešu „nahm-jihm“. Co takhle Charred Octopus? Tom Kha s rajčatovým pyré a kardamomem dodá večeru ten správný říz. Cripsy Pork Belly v podání Grega obnáší uzený lilek, ananasové carpaccio, karamel a chips. Duck takříkajíc kachna s espumou z červeného kari, liči a křupavé rýže je zlatou hlavní tečkou. Poté už jen následuje sladký závěr. Greg své menu končí Thai Basil Ice Cream. Tento ledový podklad doplňuje pražený kokos, thajská bazalka a kokosový pudink.

Více z rubriky Degustace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.