Sociální sítě
Nahoru

Ve Fashion Aréně znovuotevřel redesignovaný obchod značky Pandora

Značka luxusních šperků Pandora otevřela v pátek 3. listopadu redesignovanovaný butik v tuzemsky nejnavštěvovanějším outletovém centru Fashion Arena Prague Outlet. Obchod o rozloze 55 m2 se pyšní nejen novým logem, ale i interiérem a designovými doplňky. V den otevření si zákazníci mohli k nákupu 3 přívěsků jako dárek vybrat jednu ze značkových klíčenek.

Zmodernizovaný obchod zůstává ve Fashion Aréně na stejném místě, tedy v pasáži naproti značce Tom Tailor. V rozšířené nabídce šperků zákazníci naleznou vše od přívěsků a náušnic přes náhrdelníky až po prsteny a další doplňky.

Značka je navíc nově součástí věrnostního programu Fashion Club, členové tak budou moci v prodejně využít exkluzivních nabídek a slev. Zavádějící nabídka pro členy Fashion Clubu činí slevu 200 korun pro prvních 25 zákazníků při nákupu nad 2 500 Kč.

Pandora se proslavila především svými náramky, které lze pomocí osobitých přívěsků libovolně přetvářet. Nápad se stal skutečností roku 2000, kdy byla představena první kolekce těchto šperků s názvem Moments. Společnost uvádí na trh nové kolekce celkem sedmkrát ročně, portfolio produktů tak udržuje stále aktuální.

Pandoru založil v Kodani roku 1982 zlatník Per Enevoldsen jako svůj rodinný podnik. Tým designérů dodnes sídlí v dánském hlavním městě, inspiraci pro své návrhy čerpá od žen z celého světa a propojuje ji se současnými designovými, přírodními a uměleckými prvky. Dnes je Pandora největší světovou značkou ručně zpracovaných šperků, které jsou navrhovány z vysoce kvalitních materiálů. K dostání jsou ve více než 100 zemích prostřednictvím 6500 prodejních míst, včetně 2500 koncepčních prodejen.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.