Sociální sítě
Nahoru

Griotka Liqvére dosáhla bronzového triumfu v soutěži Pálenka roku

V prestižní soutěži Pálenka roku 2023 oblíbená Griotka Liqvére získala bronzovou medaili v kategorii višňových likérů. Toto ocenění podtrhuje vysokou kvalitu a jedinečnost produktu.

Soutěž Pálenka roku je významnou událostí zaštiťující ty nejlepší destiláty a pálenky. Tato prestižní soutěž přináší do popředí ty nejlepší nápoje a jejich úspěch zde je zárukou vysoké kvality a mimořádné chuti. Jedno z ocenění v letošním ročníku putovalo do Zámecké palírny v Blatné: griotka Liqvére získala bronzovou medaili.

Griotka Liqvére je vysoce ceněná pro svůj vyvážený a bohatý višňový profil, který se v soutěži Pálenka roku 2023 setkal s velkým uznáním. Je to poctivá, ručně vyráběná griotka, která je vyrobena z ovoce z jižních Čech. V jejím složení najdete klíčové složky, a to hlavně višňovou šťávu, velejemný líh a třešňový destilát. Všechny ingredience jsou tak přírodní a bez jakýchkoli chemických přísad a barviv. Toto ocenění je důkazem neustálého úsilí o vytváření vynikajících likérů a potvrzením vášně pro řemeslo, čímž v Blatné tradičně vynikají.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.