Sociální sítě
Nahoru

Botasky přinášejí oblíbený model ICONIC v nových barevných kombinacích

Když se řekne Botas, snad každý si představí pestrobarevné sportovní tenisky. Toho se při navrhování nové kolekce držel i Vít Staněk, CEO značky Botas. Jedná se o rozšíření oblíbeného modelu Botas ICONIC, který se umisťuje na předních příčkách v žebříčku nejprodávanějších modelů. Nové barvy v tónech podzimu ─ karamelová, červená a modrá ─ jsou k dostání v kamenných prodejnách i na e-shopu za 2 799 Kč. Stejně jako většinu modelů Vasek, i Botas Iconic je možné na zimu doplnit o vyhřívanou stélku.

Vzhledem k tomu, že model ICONIC u našich zákazníků bodoval, rozhodli jsme se pro ně rozšířit barevnou škálu. Botasky byly historicky vždy o barevnosti. My pracujeme na tom, aby tomu tak bylo i nadále,” uvedl novou kolekci Vít Staněk, CEO Botas. Model Iconic byl druhou redesignovanou kolekcí, která vznikla pod jeho rukama. „Jelikož se jedná o model vycházející ze sportovní obuvi devadesátých let, inspirovali jsme se při navrhování historií botasek. Nejvíce mě na této kolekci baví hra s různými materiály kůží,” dodal Staněk.

Botas ICONIC Caramel

Hřejivá karamelová kombinace hladké kůže a atraktivního semiše. Jedná se o původní sportovní obuv z 90. let vylepšenou svěžím designem. Oblíbený retro nádech však zůstal zachován. Pryžová podešev a anatomická stélka zajistí pohodlí i oporu při celodenních pochůzkách.

Botas ICONIC Blue

Model vychází z původní víceúčelové obuvi Botas, která byla navržena v 90. letech. Pryžová podešev a anatomická stélka zajistí pohodlí i oporu při celodenních pochůzkách. Modrý svršek z hladké kůže pak nejenže hodně vydrží, ale také podtrhne každý outfit a dodá mu svěží nádech.

Botas ICONIC Red

Původní ikonická bota, kterou si zamilovali především sportovní nadšenci, přichází ve zbrusu novém provedení. Sportovní základ zůstává, samotná bota je ovšem svěžím designem povýšená na „stylovku“. Odolná pryžová podešev a anatomická stélka zajistí pohodlí, červenobílý svršek tvořený kombinací hladké kůže a semiše se pak postará, abyste jen tak nesplynuli s davem.

Více z rubriky Obuv

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.