V půlce října známý restauratér Yurij Kolesnik, který je známý dvacetiletou La Verandou, desetiletou Babiččinou zahradou, pětiletým The Bistro, spustil nový projekt. Benjaminek v gastronomické rodině je jiný než ostatní. Je jím virtuální restaurace Z Ohně.
Nabídku si lze objednat přes rozvozové společnosti po Praze a okolí. Výjimečností virtuální restaurace Z Ohně je bezpochyby fantastické maso, které se připravuje v keramické peci Kamado nad rozžhaveným plamenem sálajícím z dřevěného uhlí. Díky této přípravě je maso neskutečně chutné a provoněné dřevitým podtónem.
Nejprodávanější je Burger s trhaným hovězím masem, klasika, jenž nikdy neomrzí. Na paty mu šlape Burger s trhanou vepřovou krkovicí. Nemístně skvělá kombinace. Neméně fantastický je Burger s pečeným bůčkem či Burger s krůtím pastrami. Čtyři ikonické provoněné burgery až ke dveřím domova či kanceláře. Nádherný gastronomický sen, který se díky Yurijovi Kolesnikovi stal.
Součástí virtuálního menu jsou domácí bramborové či batátové hranolky. Nechybí ani pět domácích omáček, které jsou dokonalou tečkou ke skvělému gurmánskému zážitku.