Sociální sítě
Nahoru

Zajděte na Dior Afternoon Tea do Four Seasons

Styl, nadčasovost, glamour. To vše představuje Afternoon Tea ve spolupráci se značkou DIOR, které propojuje umění gastronomie a módy v jeden výjimečný zážitek ve Four Seasons Hotel Prague.

Pro stylové prostředí The Gallery sestavil Pastry Chef Giovanni Marco Carandnino ve spolupráci s Executive Sous Chefem hotelu Nicholasem Trosienem jedinečné menu inspirované barvami kolekce Dior Cruise 2024. Hosté se mohou těšit na výběr kanapek, tradičních scones a elegantních dezertů, který vystihuje sofistikovanost a rafinovanost francouzského módního domu.

S prvním prosincovým víkendem se pak odpolední čaj o páté promění v ideální příležitost pro oslavu adventu. Lobby hotelu již podruhé ozdobí třímetrový vánoční strom Dior a celý hotel zahalí sváteční atmosféra, která okouzlí každého milovníka Vánoc. Těšit se hosté budou moci také na živé piano.

Dior Afternoon Tea

• Pátek-neděle mezi 12:00 – 18:00 hodinou

• 1 250 Kč za osobu včetně širokého výběru čajů prémiové kvality/1 950 Kč včetně čerstvé ústřice, širokého výběru čajů prémiové kvality, nealkoholických nápojů a sklenky Ruinart Champagne

• Rezervace předem nutná.

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.