Sociální sítě
Nahoru

Inspirované profesionály, designované pro domácnosti: nové kávovary WMF Perfection

Prémiová německá značka WMF uvádí na český trh novou modelovou řadu plnoautomtických kávovarů pro domácnosti. Jejich dokonalé designové provedení a precizní technologie probudí všechny vaše smysly. Začněte v poklidu svůj perfektní den, pohostěte hosty, nebo si prostě jen odpočiňte se svým vysněným šálkem kávy. Na WMF Perfection se zkrátka můžete spolehnout.

Nový kávovar WMF Perfection 640 potěší všechny vaše smysly. Již na první pohled je patrný nádech luxusu a precizního provedení. Disponuje intuitivním rozhraním, díky kterému je jeho obsluha opravdu snadná a káva, jak už jeho název napovídá, je vždy perfektní. Potěší vás i tichý chod při přípravě kávy.

Vybrat si můžete až z 15 různých receptů z řady nastavitelných možností, které jsou programovatelné v rámci 4 individuálních profilů. Díky tomu si právě ten váš oblíbený šálek můžete připravit stisknutím jednoho tlačítka. A v závěru vás samozřejmě okouzlí neodolatelná chuť čerstvě připravené kávy.

Po technické stránce nová WMF Perfection přináší řadu inovací. Integrováno je WiFi připojení pro okamžité softwarové aktualizace. A když přijde na údržbu, ani zde se nemusíte ničeho obávat. Systém Click & Clean automaticky vyčistí celý mléčný systém. Bude překvapeni, jak to vše může být jednoduché.

A pokud svůj zážitek chcete povznést ještě výš, vydejte se cestou modelu WMF Perfection 680. Ten vám kromě všech benefitů zmíněných výše totiž připraví až 3 studené nápoje, a to konkrétně nitro kávu, chlazenou kávu, nebo skvělé ledové latté. Zapojte se do světa dokonalé kávy s WMF Perfection a užívejte si každý den svůj šálek přesně podle svých představ a chutí.

Více z rubriky Kuchyně

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.