Sociální sítě
Nahoru

Značka Krups odhalila kávovar, který naplní veškerá očekávání

Sledujete padající suché listí ze stromů, vnímáte přes den slábnoucí sluneční paprsky, a zároveň toužíte v chladném počasí po vůni čerstvé kávy? Znamená to jediné! Těšíte se zimu a s ní spojené období, kdy je po ránu tma, pochmurněji a víte, že vám jen tak něco neuteče a můžete mít pomalejší začátek jindy uspěchaného dne…

A něco vám napovídá, že v tomto období budete potřebovat opravdu dobrou kávu? Vidíte a cítíte ji všude? V titulcích filmu zahlédnete název Někdo to rád kávové, na obalu knihy čtete Kdo chce zabít kávu? a v rádiu hrají písně Kávu si osladím… To jsou naléhavé signály pro pořízení si nového kávovaru KRUPS SENSATION, se kterým zažijete kávovou etudu, a ta bude vždy perfektní.

Kávovar KRUPS SENSATION zcela naplní vaše očekávání – díky špičkové technologii Barista s precizním hydraulickým tempováním vždy dostanete kávu s prvotřídní chutí i aroma. Vybírat můžete ze čtyř druhů káv: Ristretto, Espresso, Lungo či filtrovaná káva, a v každém případě si snadno upravíte hrubost mletí zrn a velikost. Šálek kávy pokaždé naplní vaše představy. Navíc si pochutnáte nejen na delikátní kávě, ale i v případě, pokud potřebujete našlehanou mléčnou pěnu nebo čaj.

Na přehledném a dotykovém LED displeji se snadno zorientujete, posuvný svítící tablet si přizpůsobíte pro snadnou obsluhu. Během chvilky si uložíte vybrané nápoje do oblíbených, a pokud k vám přijde návštěva, můžete dělat i dvě kávy naráz! Funkce samočištění vás navíc zbaví nutnosti kávovar čistit manuálně po každém využití.

KRUPS SENSATION má uzavřený systém, který se o vše postará sám. V případě nutnosti většího čištění postačí jen 3x ročně tableta na odvápnění. Světelná upozornění vždy ohlásí, co zrovna kávovar potřebuje a údržba je bezproblémová. Nemusíte nic hlídat, jen vyčkáváte na znamení. Vše je pro vás maximálně pohodlné a kávovar KRUPS SENSATION je díky uzavřenému systému vždy čistý, hygienicky nezávadný a připravený k použití.

Perfektní čistota a nadčasový design. Právě to činí z kávovaru KRUPS SENSATION klenot pro jakýkoli prostor. Ať už ho umístíte do kuchyně, kanceláře či foyer, bude vždy perfektní.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.