Sociální sítě
Nahoru

Všestranný pomocník pro vaše gastronomické dobrodružství

Pozvěte si moderního parťáka do vaší kuchyně! Zvládne všechno, od šťavnatého masa a ryb, pizzy nebo zapečených těstovin, až po lahodnou zeleninu, a ještě mnohem více – Tefal Optigrill 4v1 je kombinací inteligentního grilu, barbecue, trouby a pomocníka pro přípravu kompletního menu v jednom praktickém přístroji. Tato inovativní kuchyňská technologie je navržena tak, aby usnadnila vaření a umožnila vám připravit lahodné pokrmy, které potěší nejenom vaše chuťové buňky. Tefal Optigrill 4v1 je totiž více než JEN gril.

Přístroj 4v1 – inteligentní gril, barbecue, trouba a pomocník pro přípravu kompletního menu.

Značka Tefal stále staví na kvalitě a inovaci, a Optigrill 4v1 není výjimkou. Díky jeho modernímu designu a jednoduchému ovládání se stane nepostradatelným pomocníkem v každé kuchyni. Je lehce rozkladatelný, což usnadňuje jeho údržbu a čištění. Nepřilnavé grilovací desky, nádoba na sběr šťávy a plech na pečení jsou vhodné do myčky pro snadné čištění. Disponuje patentovanou technologii, která změří tloušťku masa, ryb nebo zeleniny na milimetr, spočítá množství a automaticky nastaví dobu přípravy pro vždy dokonalé výsledky! Jeho unikátní funkce vám tak dávají větší volnost při vaření.

Tefal Optigrill 4v1 vyjde na 6 999 Kč

S jednoduchým a intuitivním ovládáním je Tefal Optigrill 4v1 vhodný pro všechny domácnosti. Stačí sledovat barevný indikátor, který vám dá vědět, až bude příprava hotová! Dokonalé grilování je zajištěno pomocí LED displeje, který vám ukáže stupeň dokončení masa – od krvavého, přes střední, až po propečené.

Elektrický gril Optigrill 4v1 má devět automatických programů pro přípravu pokrmů (červené maso, burger, klobásy, vepřové maso, drůbeží maso, ryby, mořské plody, sendviče a papriky) a nakloněnou polohu desek, která pomáhá odvádět tuk. Vychutnáte si tak o 44 % méně tuku*… Umožňuje přípravu celé řady lahodných a zdravých jídel.

Tefal věří v to, že vaření by mělo být radostí, a s Optigrillem 4v1 můžeme naše zákazníky podpořit na jejich kulinářské cestě,“ říká Eva Kožušníková, produktová manažerka značky Tefal. „Jsme nadšení, že můžeme přinést do našich domácností takovou inovaci, která usnadní vaření a umožní kreativitu v každé kuchyni.

Inteligentní gril: Optigrill 4v1 je vybaven pokročilým senzorem, který automaticky sleduje tloušťku pokrmu a upravuje čas a teplotu grilování. Díky tomu budou vaše steaky vždy dokonale propečené podle vašich preferencí.

Barbecue: S Optigrillem 4v1 si můžete doma vychutnat autentickou chuť barbecue. Pomalé grilování za nižších teplot vám umožní zachovat všechny specifické chutě.

Trouba: Díky zapékací míse, která se dá přidat místo jedné grilovací desky lze Optigrill 4v1 použít jako mini-troubu. Ideální pro pečení pizzy, lasagní, zapečené zeleniny nebo jakýchkoli jiných křupavých pochoutek.

Kombinace: Připravte si najednou exkluzivní snídani. Sázená vejce, lívance i vypečená slanina není problém. Nebo byste raději grilovanou zeleninu se šťavnatým lososem?

Více z rubriky Kuchyně

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.