Sociální sítě
Nahoru

Ušetřete čas a vařte jako profesionál s tlakovým hrncem Cook4me+ Touch

Značka Tefal představuje nový elektrický multifunkční tlakový hrnec s wifi připojením pro nekonečnou inspiraci recepty přímo na obrazovce displeje. Navíc je možné využít propojení s mobilní aplikací Tefal. Na první pohled vás upoutá velký barevný dotykový displej, který vás provede světem receptů, které můžete snadno vyhledat, podle třech možností.

Chcete připravit předkrm, hlavní chod nebo dezert? To vše tento všestranný hrnec zvládne. Pokud nestíháte a jste ve spěchu, tak nezoufejte: na displeji najdete stovky receptů, které jsou do 10 minut hotové. Dokonce máte díky funkci „v mé lednici” možnost přichystat jídlo jen z ingrediencí, které vám právě leží doma, stačí zadat potraviny do aplikace nebo na displej.

S Cook4me+ Touch (CY912831) můžete vařit nebo péct jídlo jako profesionál a okouzlit chuťové pohárky všech okolo. V hrnci s objemem 6 litrů připravíte pokrm až pro 6 osob, jednoduše vložte ingredience do hrnce a Cook4me+ Touch zvládne zbytek. O něco komplexnější recepty jsou vybaveny návodem krok za krokem videi i fotografiemi. V aplikaci máte celý jídelníček pohromadě, můžete si zde naplánovat recepty na následující dny a vytvořit nákupní seznamy.

Cook4me+ Touch nabízí 13 všestranných režimů vaření, včetně tlakového vaření s bezpečným automatickým uvolněním tlaku, bez rizika popálení. To navíc umožňuje urychlit přípravu pokrmu.

V režimu opékání třeba předsmažíte cibulku na omáčku, maso a omáčky, podle typu receptu můžete využívat režim opékání, nebo třeba tlakového vaření. Vaření v páře je jednou z možných příprav zeleniny – každý postup zajistí jinou konzistenci a chuť. Praktická je i funkce udržení teploty po dokončení vaření, pokud nebudete jíst ihned po dovaření. Navíc ušetříte až 80 % energie oproti tradičnímu vaření.

Kromě toho můžete díky dotykovému displeji naplánovat čas, kdy má hrnec začít vařit, a teplé jídlo na vás bude čekat v libovolnou hodinu. Aplikace umožňuje sledovat dobu vaření odkudkoliv z vaší domácnosti, díky tomu můžete při vaření zároveň odpočívat na gauči. Můžete si také oblíbené recepty uložit a vytvořit si tak svou vlastní kuchařku.

Více z rubriky Kuchyně

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.