Sociální sítě
Nahoru

Váš domácí kouč při pečení

Záviděli jste někdy profi kuchařům, co všechno dokážou připravit a báli jste se do něčeho těžkého pustit sami doma? Francouzské Millefeuille pro vás bylo něco nepředstavitelného? A co třeba Baci di Dama, kváskový chléb nebo těsto na pizzu? To vše, a ještě více nyní lehce zvládnete s revolučním kuchyňským robotem Tefal i-Coach Touch, který vás provede celým procesem přípravy pečení.

Na první pohled upoutá barevnou dotykovou obrazovkou, ve které najdete řadu integrovaných receptů, a to s postupem krok za krokem. Díky Wi-fi připojení se vám otevřou tipy a rady k pečení a ověřovací kroky, které vám pomůžou k dosažení té správné konzistence těst a krémů. Robot je navíc možné spárovat s mobilní aplikací Tefal, ve které najdete ještě další funkce a recepty pro nekonečnou inspiraci. Tefal i-Coach Touch se tak stane spolehlivým koučem ve vaší kuchyni, který vás dovede k dokonalým výsledkům při každém pečení. Ať už jste amatér nebo profík, Tefal i-Coach Touch už nebudete chtít vyměnit za nic jiného.

Tefal, přední výrobce kuchyňských spotřebičů, s hrdostí uvádí na trh svůj nejnovější produkt, Tefal i-Coach Touch (QB951838). Tento inovativní kuchyňský robot přináší zcela novou úroveň pohodlí, kvality a profesionality do každé domácnosti. Ať už jste začínajícím kuchařem nebo zkušeným profesionálem, Tefal i-Coach Touch vám poskytne klíč k vždy úspěšným výsledkům pečení. Je vybavený integrovanými recepty s postupem krok za krokem včetně automatických programů, s již přednastavenou rychlostí a časem dle zpracovávaných surovin.

Jen si vyberete recept a robot vás provede přípravou až k finálnímu pečení. Mezi recepty najdete nejrůznější lahodné dezerty ale i 21 základních receptů jako jsou koláčová a dortová těsta, těsto na chléb a pečivo, krémy a polevy, vaječný sníh a podobně. Další funkce se otvírají po připojení robotu k Wi-fi. Získáte přístup k dalším receptům (celkem 115 receptů) a u těch základních navíc najdete ověřovací kroky obsahující obrázek správné konzistence daného těsta či krému. Jednoduše tak lze ověřit, zda jste postupovali správně a případně jak dosáhnout té pravé konzistence.

Nechybí ani videa se základními kulinářskými technikami například jak správně vyválet těsto a vyhledávání receptů i podle ingrediencí. To vše najdete na velké 4,3″ dotykové obrazovce s intuitivním rozhraním. Pro ještě personalizovanější používání je možné robot spárovat s mobilní aplikací Tefal, ve které si například můžete přímo vytvářet nákupní seznam a sledovat pravidelné aktualizace s novými recepty pro nekonečnou inspiraci. Menu i aplikace je kompletně v českém a slovenském jazyce. Robot poskytne nejen spoustu inspirativních receptů, ale zároveň pomůže s přípravou receptů vlastních. Má k dispozici plně manuální režim s 8 rychlostmi motoru, pulzním chodem, režimem jemného mísení surovin a časovačem.

Více z rubriky Kuchyně

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.