Sociální sítě
Nahoru

Ekologické smýšlení se promítá i v drogerii

Praní prádla by se mohlo omrzet. Je to stále stejná činnost, a to téměř každodenní. Co se rozhodně neomrzí, je ale vůně vypraného prádla. Navíc je dobré pokaždé si uvědomit, jak méně práce s praním prádla máme, oproti ženám před sto lety. Značka Frosch se snaží svými výrobky tuto činnosti ještě více usnadnit. Vyvinula voňavé a vysoce účinné prostředky na odstraňování skvrn a fleků po všech oslavách i běžném provozu domácnosti.

Na trhu jsou k dostání celkem čtyři, a to Sprej na skvrny, Odstraňovač s aktivním kyslíkem, Odstraňovač a la žlučové mýdlo, Odstraňovač Citron. Do rodiny výrobků pro dokonale čisté prádlo patří dále Frosch Prací prostředek sensitive Aloe vera nebo Frosch Prací prostředek color Granátové jablko. Dokonalý mix vůní můžete pak zakončit použitím aviváže.

Všechny Frosch aviváže jsou hypoalergenní a jsou vhodné i pro osoby s citlivou pokožkou. Vstupte do nového roku například s vůní Frosch Aviváž Květ bavlny nebo Frosch Hygienická aviváž Levandule. Vytvořme sami sobě i celé rodině příjemné, čisté a voňavé prostředí.

Všechny výroky značky Frosch jsou navíc ekologické, tedy velice šetrné k životnímu prostředí. I při praní prádla si můžeme být vědomi vlastní důležitosti a smysluplnosti našeho konání. Tato činnost vyjadřuje, že nejsme sami, že náš život má smysl. V duchu slov Gabrielly Donnelly o tom, že dětství je celkem příjemný a privilegovaný stav, pohádkový život, kde se jídlo a čisté oblečení objevuje jakoby kouzlem, nikdo se vás nevyptává na práci a veliké verze mamky a taťky vám čtou každý večer před spaním pohádky.

Řada přípravků určených k ošetření prádla, a to jak čtyři druhy pracích gelů, tak přípravky na skvrny či aviváže, je mezi našimi zákazníky velice oblíbená. Dává mi smysl seznamovat stále více lidí s účinnými prostředky, které šetří práci a čas druhých, protože jsou efektivní, a které snad mohou udělat radost a zajistit dobrý pocit z toho, jak provoní domovy. Výrobky na praní značky Frosch dopřejí prožít dny v klidu. Ekologická řada na praní prádla značky Frosch s obsahem aktivních složek na přírodní bázi svým šetrným složení s výtažky z aloe vera, mandlí nebo granátového jablka účinně pomůže vyprat všechny běžné nečistoty. S těmi odolnějšími si poradí praktické odstraňovače skvrn. Přírodní hypoalergenní aviváž prádlo pak na závěr změkčí a krásně provoní. Produkty na praní značky Frosch neobsahují barviva, konzervanty a chemické látky. Proto jsou vhodné jak pro citlivou pokožku, tak přírodu,“ uvádí Markéta Terčová, obchodní ředitelka značky Frosch. „V široké nabídce pracích gelů najdete produkty pro bílé i barevné prádlo, jemné textilie a řešení pro osoby s citlivou pokožkou. Na odolné skvrny vyzkoušejte čističe s citrátem nebo čističe na způsob žlučového mýdla,“ dodává Markéta Terčová.

Více z rubriky Koupelny

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.