Sociální sítě
Nahoru

Kreativita nemá meze s rotačním kulmofénem Rowenta & Karl Lagerfeld

Špičková technologie s nadčasovou elegancí. Toto všechno, a mnohem víc, přináší luxusní řada vlasových produktů Rowenta X KARL LAGERFELD K/PRO Stylist, kombinující nadčasovou eleganci s technickou dokonalostí. Série produktů byla vytvořena ve spolupráci značky Rowenta s legendárním návrhářem Karlem Lagerfeldem a slibují způsob, jak vytvořit perfektní účesy, se kterými se budete cítit sebevědomě a trendy v každém okamžiku.

Proč byste se měli každé ráno trápit s úpravou vlasů, když to může jít lehce, a navíc i s více leskem. Rotační kulmofén Rowenta x KARL LAGERFELD K/PRO Stylist nabízí technologii Pro Dual Motion, která bez námahy kopíruje dovednosti profesionálního kadeřníka, tvaruje a upravuje vaše vlasy během sušení.

Díky technologii Ionic Booster a povrchu Keratin&Glow získají vaše vlasy o 25 %** více lesku. Ať už směřujete k elegantnímu účesu nebo k vzdušným vlnám, ze kterých nepůjdou strhnout oči, tento rotační kartáč splní vaše přání.

Více z rubriky Koupelny

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.