Sociální sítě
Nahoru

Plantation Sealander: Tři oceány, tři země, jeden rum

Dříve malé rodinné společnosti podnikaly daleké cesty přes oceány, aby téměř přes celý svět přivezly ty nejlepší rumy. Přesně takové dobrodružné výpravy oslavuje novinka Plantation Sealander.

Nový přírůstek do portfolia rumů Plantation je skutečným světoběžníkem, který pro svou výslednou chuť překonal vody tří oceánů. Atlantiku, Jižního Pacifiku a Indického oceánu. Tento přelomový rum tak už prvním douškem zve na pomyslnou cestu kolem světa. Kombinuje to nejlepší ze tří zemí: Barbadosu, Mauricia a Fidži, kde je rum zásadní součástí kulturního dědictví.

Plantation Sealander je k dostání na www.warehouse1.cz za 890 Kč.

Dlouholetý sen Alexandra Gabriela, master blendera a tvůrce rumů Plantation, a jeho týmu se stal realitou. V každé lahvi Plantatinon Sealander se snoubí průkopnický přístup Plantation s jednotlivými vlastnostmi typickými pro rumy z palíren na ostrovech Barbados, Mauricius a Fidži, kde má výroba rumu hlubokou tradici. Kotlíkové a kolonové rumy z Barbadosu dodávají výslednému blendu eleganci a tóny vanilky. Kotlíkový rum z Fidži zrající v silně vypálených sudech blend obohacuje o strukturu a ovocné tóny. Trojici doplňuje nestařený kolonový rumu z Mauricia, travnatý a bylinný rum z čerstvé třtinové šťávy. Každý ostrov přináší svou jedinečnost a přispívá k ideální harmonii. Výsledný blend dozrává do své výjimečnosti ve Francii v sudech po koňaku Ferrand.

Plantation Sealander má jemné, ale bohaté aroma hrušek, kdoulí, angreštu a jemný kouřový nádech. Jeho chuť je bohatá, s tóny jetelového medu, lékořice, včelího vosku, sušených švestek a karamelového fondánu s vanilkou. Dochuť je dlouhá s přetrvávající chutí pečených jablek, fazolí tonka a sušeného banánu.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.