Sociální sítě
Nahoru

Značka Breitling představuje novinky v kolekci Avenger

Málokterá ze švýcarských hodinářských manufaktur je tak těsně spjata se světem letectví jako Breitling. Značka založená už v roce 1884 nyní uvádí v kolekci Avenger redesignované novinky – chronografy, GMT i skvěle vybalancované tříručky. Všechny modely spojuje odvážný design, výjimečná odolnost a vynikající funkčnost.

Už od 30. let minulého století značka Breitling dodávala přesné přístroje do kokpitů letounů – a to jak vojenských, tak později i civilních. Mezi známými pilotními kolekcemi jako Navitimer či Classic AVI už více než dvacet let vyniká svým robustním designem modelová řada Avenger.

Značka Breitling, která má svůj vlastní butik v Pařížské ulici v Praze, tuto vyloženě maskulinní kolekci nyní vybavila novým designem a představuje ji ve třech formátech. Prvním je 44mm automatický chronograf, dále 44mm automat s funkcí GMT a trojici uzavírají 42mm tříručky taktéž se samonátahem. Úprav doznaly nejen indexy nebo výrazné arabské číslice, ale i tlačítka chronografu. Všechna pouzdra, v nichž jsou uloženy přesné strojky značky, jsou voděodolná do 300 metrů. Hodinky jsou pro zákazníky dostupné buď s ocelovým tříčlánkovým tahem, nebo barevně ladícím koženým řemínkem.

Modely Avenger B01 Chronograph 44 a velmi atraktivní Avenger B01 Chronograph 44 Night Mission jsou opatřeny vlajkovým chronografem Breitling se samonátahem Caliber B01. Jde o chronometr certifikovaný COSC, s odchylkou chodu -4/+6 sekund denně, s rezervou chodu přibližně 70 hodin a pětiletou zárukou. Můžete jej obdivovat skrze safírové dýnko.

Čtyři nové modely zaujmou barevnými číselníky inspirovanými mimo jiné odstíny typickými pro vojenské maskáče (černý se stejně laděnými sčítači, námořnicky modrý, zelený a v barvě písku s kontrastními černými sčítači), a ocelovým 44mm pouzdrem s otočnou 60minutovou lunetou. Centrální ručka chronografu je vybavena červenou špičkou a nový vzhled mají i čtvercová tlačítka. Ještě odvážnější tváře se dočkaly dva nové chronografy Night Mission s výrazným žlutým nebo černým karbonovým číselníkem. Pouzdro a luneta těchto modelů jsou vyrobeny z nepoškrabatelné keramiky, dýnko, korunka, tlačítka a spona zase z lehkého titanu.

44mm ocelové pouzdro novinky Avenger Automatic GMT 44 působí oproti předchozím modelům kompaktnějším dojmem. Model s 24hodinovou otočnou lunetou a ručkou GMT se pyšní modrým anebo černým číselníkem. Pohání ho automatický Caliber 32 s certifikací COSC, 42hodinovou rezervou chodu a dvouletou zárukou. Skvěle vybalancovaným layoutem číselníku vynikají také tři jednoduché modely Avenger Automatic 42 s menším, 42mm ocelovým pouzdrem a černým, modrým nebo vojensky zeleným číselníkem. Uvnitř pouzdra je uložen automatický Caliber 17 s certifikací COSC, 38hodinovou rezervou chodu a dvouletou zárukou.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.