Dámské hodinky | 5.12.2023 | Jan Pešek

Hra barev a světel v nové capsule kolekci Chronomat South Sea

Značka Breitling uvádí na trh tři nepřehlédnutelné modely dámských hodinek Chronomat Automatic 36 South Sea. Pastelové barvy se spojily s elektrizujícími odstíny drahokamů, a vytvořily tak úžasnou tikající podívanou. Obdivovat je lze například v pražském butiku v Pařížské ulici.

Kolekce South Sea okouzlila ženy již v roce 2021. Svět hodinek si tehdy zcela podmanila speciální edice podobně raritní, jako je ta letošní – sázela na neotřelé a překvapivé barevné kombinace, které přinášely novou a hravou estetiku. Využitím barevných drahokamů v kombinaci s výraznými číselníky a řemínky vytvořila značka Breitling dechberoucí skvosty. Nyní se švýcarský brand k těmto výjimečným časomírám vrací a představuje další trojici hodinek Chronomat Automatic 36 South Sea.

Kolekce Chronomat South Sea je inspirována krásou tropické pevniny a mořských dálav,“ popisuje edici Georges Kern, prezident značky Breitling. „Každý model vás ohromí proměnlivou podívanou plnou světla a barev.

Hodinky s 36mm ocelovým pouzdrem doprovází zlatá luneta posetá drobnými barevnými drahokamy. Číselník zdobí elegantní indexy a jemné diamanty. Odstíny růžové, světle modré a temně zelené, jež designéři Breitling pro hodinky zvolili, jsou pokaždé sladěny s řemínkem z aligátoří kůže, případně pro modelovou řadu Chronomat typickým tahem Rouleaux (tentokrát vyrobeným v kombinaci zlata a oceli).

Uvnitř této uhrančivé krásy pracuje automatický strojek, velmi přesný chronometr s certifikací COSC s rezervou nátahu 42 hodin. Ten má kromě funkce času za úkol zobrazovat i datum, což je praktické, stejně jako stometrová vodotěsnost a luminiscence ruček. Hodinky určené sebevědomým ženám jsou v souladu s trendem, který v případě značky Breitling silně rezonuje. Výrazné hodinky, neotřelé barevné kombinace a hravost znamenají odklon od bílých a stříbrných číselníků.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz