Sociální sítě
Nahoru

Jean Eric Vergne převzal nový vůz na míru

Šampion Formule E, ambasador společnosti DS Automobiles, ale také od nedávna otec Jean-Eric Vergne nyní řídí vůz DS 7 E-TENSE 4×4 360. Studio DS DESIGN STUDIO PARIS styl vozu stejně jako v případě modelu DS 4 E-TENSE 225, se kterým jezdil dříve, upravilo a ten tak získal exkluzivní vzhled.

Personalizace exteriéru je výsledkem práce týmů značky, které se v rámci „hledání čisté harmonie“ snažily zrealizovat přání řidiče, aby byl vůz jedinečný. Návrh, který připravilo DS DESIGN STUDIO PARIS, byl následně realizován v dílnách DS Performance.

Dvoubarevné provedení, které se již objevilo u konceptů DS AERO SPORT LOUNGE a DS E-TENSE PERFORMANCE, nenásilně kombinuje originální saténově šedý odstín s černým lakem, který přechází ze střechy na kapotu. Saténově šedý odstín – s metalickými a minerálními akcenty – pokrývá celou přední část a poté postupně přechází v pruhy v obvyklém odstínu Šedá Laqué, která je v nabídce určené zákazníkům modelu DS 7 E-TENSE 4×4 360.

Celek umocňují jemné grafické prvky na předním nárazníku, připomínající technologický podpis DS LIGHT VEIL, který propouští světlo denních světel skrze odstín karoserie. Tyto mírně kontrastní pruhy umocňují dynamiku přední části vozu DS 7 E-TENSE 4×4 360.

Personalizace se uplatňuje také na vnějších zpětných zrcátkách, které získaly stejnou dvoubarevnou šedo-černou úpravu tvořenou dvěma materiály, saténovým a lakovaným. Dynamický efekt podtrhuje řada pruhů použitých střídavě na bocích, které díky střídání odstínů a materiálů vytvářejí efekt rychlosti.

Exkluzivní design dotváří znak na kapotě s logem „JEV“ a logo „JEV 25“ (závodní číslo, které odkazuje na den jeho narození) na předních dveřích. Tento model DS 7 je poháněn plug-in hybridním motorem o výkonu 360 k. Dokáže zrychlit z 0 na 100 km/h za pouhých 5,6 s a nabízí rovněž dojezd ve 100% elektrickém režimu 57 km v kombinovaném cyklu WLTP.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.