Sociální sítě
Nahoru

Nové rumy od Oliver & Oliver v portfoliu Premier Wines & Spirits

Portfolio Premier Wines & Spirits se rozšiřuje o nové rumy od renomovaného dominikánského výrobce Oliver & Oliver. Tyto prémiové destiláty přinášejí na český trh kousek karibského slunce, které si rumoví nadšenci mohou vychutnat hned v několika verzích.

Dominikánská republika je zhmotněním idylické dovolené. Bílý písek, azurová voda, slunce a palmy, cokoli vás jen napadne ve spojitosti s rájem. Díky rumům od Oliver & Oliver stačí zavřít oči, zasnít se a po jednom loku si budete připadat, jako byste se sami ocitli na sluncem zalitém lehátku a užívali si horké okamžiky na pláži. V portfoliu společnosti Premier Wines & Spirits nyní pořídíte rumy tohoto dominikánského výrobce, který je známý svou pečlivou výrobou a inovativním přístupem ke zrání rumů. Tyto rumy jsou výsledkem mistrného řemesla a odedávna uznávaných metod.

Ron Puntacana zakoupíte na www.1er.cz za cenu 930 Kč.

RON PUNTACANA

Tento rum je pojmenovaný po nejoblíbenější turistické destinaci v Dominikánské republice a dokazuje, že má tato země právoplatné místo mezi výrobci superprémiových rumů. Rumy Puntacana mají jedinečnou plnou chuť, kterou skvěle doplňují tóny vanilky a ovoce. Z této značky si vybere každý, naleznete zde zástupce čistě průzračného rumu, klasiku vyzrálou v dubovém sudu i specialitku jako černý rum.

Vyzkoušejte skvělý Puntacana Club Esplendido. Tato vynikající rezerva překonává čas. Elegance a bohatost jejího aroma vás přenese do rajské krajiny Karibiku. Puntacana Esplendido je 12letý solera rum, který zraje výhradně v sudech z francouzského dubu Francois Freres. Tyto sudy se používají pro těsnou fyzickou strukturu dřeva a velmi vysokou koncentraci tříslovin. Během prvních fází zrání vytvářejí taniny v tekutině trpkost, která se později během velmi pomalého procesu zrání přemění na skvěle vyvážené květinové a citronové aroma.

Opthimus zakoupíte na www.1er.cz za cenu 1 160 Kč.

OPTHIMUS

Opthimus je velkolepý rum, který v sobě snoubí jedinečnost svého charakteru a identity. Během zrání do něj prostupují ty nejjemnější tóny ze sudů po bourbonu, portském nebo single malt whisky, a nastavuje tak zcela nový standard v rumovém světě.

Podle svého stáří a zrání můžete vybírat mezi patnáctiletými až dvaceti pětiletými rumy a buďte si jistí, že ať sáhnete po jakékoli variantě, k jiným rumům už se vám nebude chtít vracet. Za ochutnání určitě stojí Opthimus 15 S.S. Ophtimus 15 Sistema Solera je první z řady, ovšem náležitě ukazuje styl a naprostou unikátnost celé řady Opthimus výrobce Oliver & Oliver z Dominikánské republiky. Zraje v použitých sudech z amerického a francouzského bílého dubu.

Unhiq XO koupíte na www.1er.cz za 2 500 Kč.

UNHIQ XO

Prestižní rum vytvořen k potěše i toho nejnáročnějšího gurmána. Přesně takový je Unhiq XO, rum vytvořený dle kubánských tradic. To ostatně dokládá i jimi podepsaný certifikát, kterým je každá lahev opatřena a značí tak pečlivost a lásku, s jakou byl rum svým mistrem vytvořen. Je starý 25 let a má bohatou, lehce medovou chuť. Voní po pražené kávě, černém čaji a tabáku. Představuje dokonalého společníka pro výjimečnou událost a pokud jej doplníte o doutník nebo hořkou čokoládu, chuťový zážitek vás v duchu přenese do exoticky plné slunce a pohody.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.