Sociální sítě
Nahoru

Originální vánoční dárek z krejčovství Tessuo

Hledáte v předvánočním shonu dárek pro své blízké? Krejčovství TESSUTO má pro vás dokonalé řešení! Letos můžete těm nejdůležitějším lidem ve vašem životě předat nejen krásný dárek, ale i jedinečný zážitek: voucher na kvalitní oblečení šité přesně na míru. Tuto nabídku navíc kromě rodinného kruhu můžete využít i pro své obchodní partnery, kterým tak originálně poděkujete za spolupráci na konci úspěšného roku.

Co může být lepším dárkem než možnost vytvořit si vlastní oblečení, které perfektně padne postavě, osobnosti i stylu obdarovaného? Krejčovství TESSUTO si zakládá na výrobě na míru šitých oděvů pro běžné nošení i slavností příležitosti, a proto vám umožňuje tuto krásnou zkušenost nadělit blízkým a obchodním partnerům nebo spolupracovníkům pod vánoční stromeček. S dárkovým poukazem od rodinného krejčovství si budou moct vybírat z rozmanitých látek, střihů a detailů a vytvořit si originální oblečení, které jim padne jako ulité.

Rodinné krejčovství TESSUTO je českou firmou s italským názvem, která pečuje o šatníky českých mužů i žen napříč různými pracovními obory. Mezi spokojené zákazníky patří také velké firmy jako AURES HOLDING a.s., eMan a.s., STRABAG a.s. nebo RC EUROPE, a.s. Módu, která je nositelná po dlouhá léta a přesto reflektuje aktuální trendy, vytváří české švadlenky a mistři krejčovského řemesla. Krejčovství, které své fantazii meze neklade a šije na jakoukoliv postavu, se o vás vždy postará s úsměvem.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.