Sociální sítě
Nahoru

Regenerační krémová maska od Sensai

Sametově bohatá, bez oplachová krémová maska Ultimate the Mask, využívající regenerační sílu noci, se postupně promění v hedvábný olej, který zahalí pleť vznešenou září, vyživí ji a zároveň odhalí její vnitřní krásu. Silky Glow Layering Formula přes noc intenzivně hydratuje pokožku, aby využila její přirozený potenciál. Ráno je pleť zářivá a pružná.

Speciálně propracovaná masážní destička respektuje linie obličeje a dekoltu. Zatímco si dopřejete chvilku relaxace, otevřete své smysly charakteristickou vůni Ultimate.

Maska Sensai Ultimate the Mask, obsahující Koishimaru Silk Infinite a Sakura Eternal Complex, působí na klíčové faktory viditelného stárnutí pleti.

Tato noční krémová maska je navržena tak, aby zvýšila účinek noční péče o pleť. Umění odborného řemesla a nejnovější vědy společně utvářejí směs, která využívá skutečnou sílu noci.

Naše složení kombinuje odborně vybranou směs s pečlivě zvolenými oleji, které napomáhají znovu probudit vnitřní světlo pokožky a zároveň ji rovnoměrně rozjasňují. Postupem času se stanete svědky rozkvětu vaší SILK SKIN – pleť bude hladší, jemnější a pružnější.

Značka Sensai znovu objevuje zážitek z péče o pleť se záměrem vytvářet intuitivnější spojení s pletí. Říkáme tomu – okamžik propojení s pokožkou. Každý detail smyslového zážitku – od vůně, textury, balení až po samotný účinek. Vše je pečlivě zvažováno, aby se vytvořil intimní a shovívavý okamžik s pokožkou.

Éterická záře jemného hedvábí je zachycena ve vzorci Silky Glow Layering Formula. Sametově bohatá krémová textura se při aplikaci rozpouští a mění se v hedvábný olej, který se nanáší tak, jako by splynul s pokožkou a dodává ji vyživení, které se ukrývá v pečlivě vybraných olejích. Intenzivní hydratace je uzamčena, aby se pokožka stala odolnější a byla odkryta její přirozenost. Vše vede k tomu, že pleť září ve vlastním světle.

Přes noc pleť odpočívá v hlubokém pohodlí a probouzí se do rána s výjimečně vznešenou září.

Zlepšete svoji péči o pleť přes noc s touto luxusní, bez oplachovou krémovou maskou. Po nanesení se sametově bohatý krém promění v hedvábný olej, který uzavře vlhkost a zahalí pokožku do vznešeného lesku. Senzorické účinky jsou umocněny speciálně vytvořenou masážní destičkou, která jemně hladí kontury obličeje a dekoltu, zatímco charakteristická vůně Ultimate připravuje smysly na odpočinek.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.