Sociální sítě
Nahoru

Darujte zdraví spánek díky kvalitní matraci od Moravia Comfort

Blíží se svátky a s nimi úzkostlivé hledání toho pravého vánočního dárku pro naše nejmilovanější. Co kdybychom letos přinesli do jejich života něco nejen krásného, ale i prospěšného? Nová matrace od MORAVIA COMFORT může být tím dokonalým dárkem, který nejen potěší, ale i podpoří zdraví a psychickou pohodu těch, které máme nejraději. Darujme zdraví – to, na čem záleží nejvíc.

Spánek je základním kamenem našeho zdraví a pohody. Kvalitní odpočinek má pozitivní vliv nejen na fyzické, ale i psychické zdraví. A právě zde přichází do hry výběr správné matrace. MORAVIA COMFORT, český výrobce matrací s dlouholetou tradicí, rozumí potřebám každého zákazníka a nabízí širokou škálu matrací vyrobených z vysoce kvalitních materiálů.

Při výrobě využívá inovativní technologie a materiály, jako je polyuretanová pěna KOMFORTAN®, VISCOR® pěna (líná pěna) nebo latex. Tyto materiály nejen poskytují optimální podporu těla během spánku, ale také zajišťují dlouhou životnost matrace. Kromě matrací nabízí MORAVIA COMFORT také širokou škálu doplňků, včetně anatomických polštářů, topperů a rehabilitačních pomůcek, které přidávají další vrstvu pohodlí a péče o zdraví.

A co dělá společnost MORAVIA COMFORT tak výjimečnou? Kromě kvalitních výrobků je tato firma hrdě česká: její historie sahá až do roku 1975, kdy začala svou činnost v Břeclavi. Významným prvkem výroby je také ohleduplnost k životnímu prostředí. Firma zapojuje do svých matrací materiály respektující cirkulární ekonomiku, jako jsou recyklované plasty v podobě recyklovatelných vláken a pěny ECOREPUR®. Jejich výrobky putují do domácností po celém světě a nacházejí své uplatnění nejen v soukromých ložnicích, ale i ve zdravotnických zařízeních, lázních a hotelech.

Více z rubriky Ložnice

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.