Sociální sítě
Nahoru

Rok po úspěšném vstupu na český trh, otevřelo Hebe první kamennou prodejnu

Internetový obchod s kosmetikou Hebe dál expanduje na český trh – v obchodním centru Galerii Harfa v Praze otevřel ve středu 6. prosince 2023 svou první kamennou prodejnu.

Nový hráč na trhu s kosmetikou zahájil vstup do Česka loni na podzim, od té doby rozvíjí svůj online kanál a získává stále více českých zákazníků. Klienti si tak od prosince budou moci vyzkoušet exkluzivní značky kosmetiky přímo v obchodě. Ještě před Vánoci bude otevřena druhá prodejna v obchodním centru Westfield Černý Most a v příštím roce se obchody objeví i v dalších městech.

Hebe.com/cz nabízí v Česku už od minulého podzimu 20 tisíc produktů různých značek na jednom místě. Své příznivce si značka osvojila už na webových stránkách, nyní je ale možné si všechny produkty prohlédnout a vyzkoušet. Nová prodejna disponuje plochou 350 metrů čtverečních. Nakupující se tak mohou těšit na prostorné a poklidné nakupování při výběru jejich oblíbených produktů.

Sortiment zahrnuje širokou škálu péče o pleť, tělo a vlasy. V nabídce nechybí ani přírodní, japonská, korejská a profesionální kosmetika, dermokosmetika, make-up nebo vůně. V drogerii též naleznete mnoho exkluzivních značek jako Claresa, CLIV či Pure by Clochee. V reakci na zájem o uvědomělou péči produkuje Hebe vlastní kosmetické řady s produkty na celé tělo i pleť. Pod značkou Hebe Professional jsou na trhu například líčidla a kosmetické doplňky jako jsou štětce na make-up.

Koncept drogerií Hebe je založen na kombinaci kvalitních služeb a produktů dostupných za atraktivní ceny. Nové prodejny se zaměřují především na komfort spotřebitele a budou koncipovány tak, aby si zákazníci mohli produkty zblízka prohlédnout a vyzkoušet. Tuzemští klienti se tak mohou těšit na představení nových světově proslulých značek, kosmetických trendů, ale i na inovativní složení produktů.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.