Sociální sítě
Nahoru

Sebevědomý dárek

Dárek, na který se bude dlouho vzpomínat, je rozhodně z kliniky ABCLINIC Art & Beauty. Máte ve svém okolí někoho, kdo touží po odstranění vrásek mezi obočím nebo na čele? Najde se někdo, s kým už jste několikrát řešili téma zvětšení rtů? Nebo máte sestru či přítelkyni, která bojuje s celulitidou? Trápí někoho ve vašem okolí vypadávání vlasů po kojení nebo díky genetické dispozici? Pokud alespoň na jednu otázku zní odpověď ano, měli byste zbystřit.

Vouchery z kliniky ABCLINIC Art & Beauty si můžete objednat skrze mail na webových stránkách nebo osobně zajít na recepci kliniky na pražském Chodově. Na výběr jsou vouchery na cílené zákroky či hodnotové, kdy volba ošetření je na obdarovaném. Věřte, že tato obálka rozhodně nezůstane ležet v šuplíku, zvláště pokud se jedná o vyhlášenou kliniku ABCLINIC Art & Beauty, která vyniká svým špičkovým multioborovým přístupem. Dárek, který zvýší seběvědomí, vždycky potěší. Ať už se jedná o ženu či muže.

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.