Sociální sítě
Nahoru

La Veranda pod stromečkem

Už jste slyšeli o zážitkové restauraci La Veranda? Je velká pravděpodobnost, že ano. Již dvacet let podává úžasné pokrmy svým hostům v historickém centru Prahy.

Jedna z nejluxusnějších ulic na světě se vyjímá právě kousek této restaurace. Ikonické místo plné dokonalosti rozhodně nezaostává za světově známými módními a šperkařskými značkami. Ovšem v La Verandě se místo diamantů a kůže podává prvotřídní jehněčí či zelenina od lokálních farmářů.

Pokud chcete darovat gastronomický klenot, stačí pořídit voucher do La Veranda. Rychlé zásilkové doručení, mailové poslání nebo osobní vyzvednutí. Vše je možné a dá se stihnout do Štědrého dne. Výjimečný dárek, který rozhodně potěší, a chuťové buňky se budou blahem tetelit ještě dlouho po návštěvě.

Více z rubriky Restaurace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.