Sociální sítě
Nahoru

Waldorf Astoria na Seychelách otevře už za měsíc

Seychely už nikdy nebudou jako dříve. S příchodem luxusní hotelové sítě Waldorf Astoria se výrazně posune lokální standard, a to až na šest hvězd. Lepší hotel zkrátka na Seychelách jen tak nikdo nenajde a v dohledné době ani neotevře. Nejnovější zprávou je i termín, kdy resort otevře konečně své brány prvním hostům – a to 31. ledna 2024.

Ohromný zájem o letní dovolené v zimních měsících donutil vedení urychlit veškeré přípravy a na místo plánovaného openingu 28. února se vše podařilo přesunout na 31. ledna. První hosté si tak budou moci užít nádherné pláže a sluneční paprsky, stejně jako prvotřídní gastronomii šéfkuchařky Jane Therese Mulry, už za čtyři týdny.

Příchod hotelové sítě Waldorf Astoria je pro veškeré další hotely v Indickém oceánu zcela zásadní. Hotel totiž zcela jednoznačně přetáhne náročnou, bonitní klientelu, která dlouhá léta využívala stávající resorty. Ty však v průběhu času stárnou a zcela bezkonkurenční architektuře a nastaveném standartu Waldorf Astoria se nemohou rovnat (více fotografií a informací o hotelu si lze přečíst v našem dřívějším článku zde).

Více z rubriky Exotika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.