Sociální sítě
Nahoru

Ve Fashion Aréně otevřela populární značka Asics

Na konci roku otevřelo nejnavštěvovanější české outletové centrum Fashion Arena Prague Outlet nový redesignovaný obchod značky Asics. Tato původně japonská společnost se již přes 70 let zabývá výrobou funkčního sportovního oblečení. Nejvíce se proslavila především svými teniskami, mezi její sortiment ale patří i další typy sportovní obuvi, oblečení a doplňky.

Nový obchod o rozloze 323,6 m2 se ve Fashion Areně nachází vedle obchodu Armani. Kromě bohaté nabídky sportovního vybavení je v Asics pro zájemce o běžeckou obuv k dispozici nově i běžecký pás. Ten pomůže zjistit vhodný došlap, vyzkoušet pohodlnost obuvi a následně zákazníkům doporučit vhodný typ běžeckých bot na míru.

Filosofie a název značky je odvozen z latinského hesla „Anima Sana in Corpore Sano,“ které lze volně přeložit jako „Ve zdravém těle, zdravý duch.“ Společnost, kterou roku 1949 založil Kihachiro Onitsuka, začala s výrobou bot na basketbal – během 50. let postupně rozšířila své portfolio i o další sporty.

Dnes již Asics vyvíjí sportovní obuv a oblečení za pomoci dlouhodobých výzkumných aktivit, inovativních činností a revoluční technologie. V každé fázi vyvíjení produktu značka úzce spolupracuje se sportovci a sportovkyněmi z celého světa. Dlouhodobým posláním společnosti je motivovat ke zdravému životnímu stylu za pomoci sportovních aktivit

Více z rubriky Volný čas

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.