Sociální sítě
Nahoru

Pytloun Sky Bar & Restaurant nabízí posezení ve vyhřívaných iglú s výhledem na Prahu

Česká hotelová síť PYTLOUN HOTELS, která provozuje v České republice v pěti destinacích celkem čtrnáct hotelů a šest restaurací, představuje atraktivní zimní novinku.

Letos v létě nově otevřený Pytloun Sky Bar & Restaurant Prague, situovaný na střešních terasách hotelu Pytloun Boutique Hotel Prague na Václavském náměstí, nově nabízí hostům posezení ve vyhřívaných průhledných iglú vybavených stoly s křesly a kožešinami. S kapacitou sezení pro 32 hostů tak Pytloun Sky Bar & Restaurant Prague nabízí i během zimních měsíců exkluzivní prostředí s nádherným 360° panoramatickým výhledem na Pražský hrad, Františkánskou zahradu, Václavské náměstí a celé panorama Prahy.

Sky bar je za příznivého počasí otevřen každý den od 12:00 do 24:00 hodin. Nevadí nám sněžení, vadí nám jen déšť, takže v případě deště má sky bar zavřeno. V každém iglú se nachází plápolající oheň a teplota uvnitř je tak příjemných cca 20 až 25°, takže se v něm dá sedět klidně i v tričku,“ říká Lukáš Pytloun, generální ředitel sítě PYTLOUN HOTELS, a dodává: „I během mrazivých zimních měsíců si tak hosté mohou užít prvotřídní gastronomii a signature drinky od zkušených barmanů, včetně oblíbených horkých nápojů pro zahřátí, s dechberoucím zasněženým výhledem na naše hlavní město.“

S rozlohou až 220 metrů čtverečních nabízí Pytloun Sky Bar & Restaurant Prague celoročně exkluzivní prostředí venkovního prostoru v lounge stylu. Hosté si zde mohou vychutnat moderní českou kuchyni připravovanou kuchařským týmem pod vedením zkušeného šéfkuchaře Denise Wágnera.

Proškolený tým barmanů připravuje vysoko nad Prahou unikátní signature koktejly. Tento exkluzivní prostor je také k dispozici pro pronájem pro soukromé nebo firemní akce, tiskové konference, produktová představení, přednášky, filmové projekce, svatby, zásnuby nebo romantické privátní večery s živou hudbou, vše s nezapomenutelným 360° výhledem na Prahu.

Pytloun Sky Bar & Restaurant Prague je umístěn na střeše a střešních terasách hotelu Pytloun Boutique Hotel Prague *****, který se nachází na Václavském náměstí 16 v historickém Domě U Zlaté pšenice z roku 1926, který je jednou z prvních staveb v Praze, kde byla využita technologie stavění z železobetonu.

Více z rubriky Restaurace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.