Sociální sítě
Nahoru

Návrat Dolce&Gabbana k původním vůním K & Q

Ikona Dolce&Gabbana představuje K & Q Eaux de Parfum Intense, dvě nové vůně, které reinterpretují původní K & Q od Dolce&Gabbana. Nové vůně nacházejí sílu v tom, že se navzájem doplňují: nová Q Eau de Parfum Intense je parfém pro silnou a rozhodnou ženu.

Stejné odhodlání přináší také vůně pro něj K Eau de Parfum Intense, která ztělesňuje neohrožený charakter sebevědomého muže. Parfém pochází z dokonalé harmonie mezi různými esencemi: kombinace těch nejvzácnějších a nejsilnějších ingrediencí ožívá se dvěma novými intenzivními kombinacemi Dolce&Gabbana, skutečné vyjádření Itálie.

K & Q Eaux de Parfum Intense obsahují podpisový vzor Daphne Bugey, který je tvůrcem Q a K. Byly vytvořeny ve spolupráci s Nathalie Lorson. Parfumér vytvořil dvě vůně s výraznými energiemi, které vznikly pečlivým výzkumem nejcennějších surovin a prozíravým spojením ingrediencí.

Q Eau de Parfum Intense si zachovává vrchní tóny svého původního protějšku, vyznačující se svěžestí sicilských citronů, která je umocněna jasem pomeranče a vroucností okvětních lístků jasmínu. „V nové Q Eau de Parfum Intense je třešeň i nadále společným prvkem, ale mění se v lahodnou tmavou třešeň s nejteplejšími a nejhlubšími akordy, která se mísí s ženštější a omamnější stránkou heliotropu, což vůni dodává texturu,“ vysvětluje Daphne Bugey. „Smyslný jantarový akord v kontrastu s jasnějším základem původní Q Eau de Parfum zdůrazňuje svůdnou energii této nové verze,“ dodává.

Opulentnost nové dřevité ambrové vůně je vyjádřena také prostřednictvím vzácného flakonu a vůně, vyznačující se výrazným odstínem, který připomíná třešňovou barvu. Flakon je ozdoben v návaznosti na Q Eau de Parfum královskou korunou ve zlato červené barvě.

K Eau de Parfum Intense uchovává energii a šumění sicilského citronu a červených pomerančů, které jsou originálně obsaženy ve svrchních tónech. Srdce nové vůně charakterizují krémové tóny fíku, který je spojením s hlavní vůní K Eau de Parfum. Vše je doplněno přidáním hřejivě kořeněných fazet šafránu a umocněné nezapomenutelně elegantním dřevitým základem, který se prolíná do hlubokých a smyslných tónů akordů kůže,“ prozrazuje Daphne Bugey.

Ikonický flakon je zabarvený do elegantního odstínu půlnoční modři a zdobí jej korunka pokrytá leštěným stříbrem zakončená modrou kopulí lapis lazuli.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.