Sociální sítě
Nahoru

Mechově hnědá edice nožů Victorinox

Nová, v pořadí desátá, limitovaná edice Alox 2024 vrací fanoušky této kolekce zpět k přírodě. Ikonický a elegantní design střenek Alox v nezaměnitelné mechově hnědé barvě dodává letošní edici punc zemitosti a originality. K dostání bude v pražském obchodě Victorinox Store na Dušní ulici nebo na jeho oficiálních webových stránkách vxstore.cz.

Limitovaná edice Alox je každým rokem k dispozici v nové, jedinečné barvě. Mechově hnědá je barvou, která v sobě snoubí sílu a eleganci, ale i tak působí přirozeně a při zemi. Letošní trojici tvoří modely Classic SD, Pioneer X a nový Evoke. Kolekce představuje dokonalý dárek pro všechny, včetně fanoušků značky a sběratelů, kteří hledají něco výjimečného, výrazně odlišeného. Každý kus má na zadní straně vyobrazený letopočet kolekce a je zabalen spolu s certifikátem v elegantním dárkovém balení.

Díky charakteristické struktuře povrchu střenek jsou limitované edice Alox výjimečným, funkčním a ikonickým společníkem. Hliníkové střenky jsou vyraženy a následně eloxovány procesem Eloxal, který na nich nejen vytvoří ochrannou vrstvu, ale dodá jim i požadovanou barvu. Vzniklá vrstva oxidu poskytuje střenkám dodatečnou ochranu před poškozením či korozí a dodává noži, s vizuálně atraktivním designem, snadný úchop.

Nůž Classic SD Alox o délce pouhých 58 mm je vybaven čepelí, pilníkem na nehty, šroubovákem, nůžkami a kroužkem na klíče. To z něj činí ideálního společníka pro každodenní použití.

Pioneer X Alox je výjimečně spolehlivý nástroj, na který se jeho majitelé mohou spolehnout, ať už jdou kamkoliv. Model s délkou 93 mm obsahuje čepel, výstružník, bodec, otvírák na konzervy (s 3mm šroubovákem), otvírák na láhve (se 7mm šroubovákem a odstraňovačem izolace z drátů), nůžky a kroužek na klíče.

Evoke Alox je nový, elegantní a praktický zavírací nůž pro moderní muže, kteří chtějí mít nůž stále při sobě. Mezi jeho základní funkce patří velká čepel, odnímatelný kolíček na palec, otvor na šňůrku, ke kterému můžete přivázat paracordové lanko a odnímatelný klips na pásek.

Limitovaná edice Alox 2024 je k dispozici do vyprodání zásob, ale díky svému nezničitelnému charakteru je určený pro celoživotní používání. Společnost Victorinox se pyšní více než 135 lety zkušeností s výrobou vysoce kvalitních švýcarských nožů.

Více z rubriky Módní doplňky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.