Sociální sítě
Nahoru

Užijte si Valentýn v bublinkové společnosti

Svátek lásky je za dveřmi a tento Valentýn může být jako žádný jiný – objevte radost ze sdílení bublinek lásky s výběrem špičkového šampaňského slavných značek Piper-Heidsieck a Champagne Deutz. Připravte se na romantický večer s exkluzivními balíčky, které zahrnují nejen lahodné šumivé víno, ale i elegantní skleničky, aby byl váš zážitek dokonalý.

Za cenu 1490 Kč si můžete tento sváteční box dopřát na www.1er.cz

Valentýn, svátek zamilovaných, je po roce opět tady, a pokud hledáte něco, čím si zpestřit tento den, volbou kvalitních bublinek rozhodně neuděláte chybu. Pokud si vyberete z prvotřídního šampaňského, které může být synonymem pro luxus, kvalitu a oslavu zamilovaných chvilek, ozvláštníte večer sami sobě i své drahé polovičce.

Milovníci tradiční elegance mohou sáhnout po dárkovém balení Champagne Cuvée brut GB + 2 skleničky od vyhlášeného vinného domu Piper-Heidsieck. Tento balíček v sobě ukrývá nejen lahodné šampaňské, ale i dvě křišťálové skleničky, které dodají vašemu valentýnskému přípitku punc vysoké elegance.

Champagne Cuvée Brut Travel Piper-Heidsieck se dvěma sklenicemi ve speciálním obalu seženete na www.1er.cz za 2220 Kč

A pokud je Piper-Heidsieck vaší srdcovkou, ale rádi byste oslavili svůj vztah na cestách, určitě vám přijde vhod speciální balení Champagne Cuvée Brut Travel Piper-Heidsieck. Tato verze je ideálním společníkem pro ty, kteří si chtějí užít romantiku i mimo domov.

Na www.1er.cz pořídíte za 2390 Kč nejen skvělé šampaňské jedné z nejvýznamnějších značek champagne, ale i dva elegantní poháry, které z každého doušku udělají nezapomenutelný zážitek.

Champagne Deutz, které je známé svou rafinovaností a vyváženou chutí, nabízí pro kouzelné chvíle balíček Champagne Brut Classic Deutz gift box + 2 skleničky. Tento dárkový box je ideální pro ty, kdo chtějí své polovičce dopřát něco opravdu speciálního.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.