Sociální sítě
Nahoru

Ikonické kabelky Cartier v mini provedení

Stylové a nadčasově elegantní, nové mini provedení signaturních kabelek Cartier v sobě snoubí lehkost s nádechem ležérnosti. Ikonické designy a emblematické kódy jednotlivých kolekcí zmenšené do mikro rozměrů na modelech, které se snadno vejdou do ruky a stanou se nepostradatelným módním doplňkem.

Tři varianty mini kabelek odkazují ke kolekcím C de Cartier a Panthère de Cartier. A stejně jako původní verze, i nová generace kabelek nese stejné šperkové zapínání: kovový monogram dvou protilehlých C ozdobený smaltem, reliéfní panteří prsten nebo hlava pantera s ostrými grafickými liniemi a koženými vsadkami.

Každá spona je přizpůsobena velikosti kabelky a zmenšena na minimum tak, aby odpovídala novým proporcím. Doplněné o kožený popruh či kovový řetízek, modely je možné nosit přes rameno nebo připnuté kolem pasu pro pohodlné nošení za každé situace. Vyrobeny jsou z měkké nebo tvrdé kůže – v závislosti na modelu – v černé, třešňově červené nebo světle růžové barvě.

Více z rubriky Módní doplňky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.