Sociální sítě
Nahoru

Tuňákobraní v PRU58

Opět se v pražských Holešovicích bude bourat velký tuňák. Oblíbená gastronomická show se uskuteční 13.2.2024 od 18:00 v PRU58. Vlastík z Rybí Šupiny před zraky přítomných zdolá rybu obřích rozměrů. Následně tým PRU58 připraví pokrmy nevídané čerstvosti.

Hosté se mohou těšit na výtečné sashimi, které bude následovat opojné nigiri. Samozřejmě nesmí chybět tuňákové carpaccio, jenž se doslova rozplývá na jazyku. Další v pořadí je tatarák nasekaný před zraky všech. Výtečná chuť a konzistence. Nebude chybět oblíbené tataki, které vždy potěší. Jako hlavní chod se podává tuňákový steak. Výrazná chuť čerstvé ryby je nepřekonatelná. Navíc správně bouraná a podávaná ve dokonalém chuťovém doprovodu. Ideální kombinace v PRU58.

Cena na osobu činí 1 890 Kč, přičemž na místě lze samozřejmě požádat o vinný doprovod. Možnost jak oslavit svátek zamilovaných jinak a se zážitkem.

Více z rubriky Restaurace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.