Sociální sítě
Nahoru

Tuňákobraní v PRU58

Opět se v pražských Holešovicích bude bourat velký tuňák. Oblíbená gastronomická show se uskuteční 13.2.2024 od 18:00 v PRU58. Vlastík z Rybí Šupiny před zraky přítomných zdolá rybu obřích rozměrů. Následně tým PRU58 připraví pokrmy nevídané čerstvosti.

Hosté se mohou těšit na výtečné sashimi, které bude následovat opojné nigiri. Samozřejmě nesmí chybět tuňákové carpaccio, jenž se doslova rozplývá na jazyku. Další v pořadí je tatarák nasekaný před zraky všech. Výtečná chuť a konzistence. Nebude chybět oblíbené tataki, které vždy potěší. Jako hlavní chod se podává tuňákový steak. Výrazná chuť čerstvé ryby je nepřekonatelná. Navíc správně bouraná a podávaná ve dokonalém chuťovém doprovodu. Ideální kombinace v PRU58.

Cena na osobu činí 1 890 Kč, přičemž na místě lze samozřejmě požádat o vinný doprovod. Možnost jak oslavit svátek zamilovaných jinak a se zážitkem.

Více z rubriky Restaurace

  • Nová posila v restauraci Benjamin – jmenuje se Melanie

    Nejmenší fine dining restaurace Benjamin z pražských Vršovic oslovila i michelinské komisaře. Tato nenápadná restaurace v Norské ulici je v českých...

    Jan Pešek15.7.2024
  • PRU58 myslí i na vegany

    Restaurace PRU58 v pražských Holešovicích představuje nové lunch menu. Podává se vždy ve všední den od 11:00 do 15:00 a příchozí...

    Marek Zelený8.7.2024
  • Vejce Benedikt, které musíte ochutnat

    Restaurant Deer v centru Prahy je vyhlášeným místem s těmi nejlepšími večeřemi, kde každé jídlo vypráví svůj příběh. Kvalitní suroviny od...

    Marek Zelený1.7.2024
  • Ocenění Wine Spectator putuje do pražského Four Seasons

    Restaurace CottoCrudo ve Four Seasons Hotel Prague získala prestižní ocenění Wine Spectator Restaurant Awards 2024, v kategorii Awards of Excellence. Tento...

    Marek Zelený27.6.2024
  • Léto u moře i v Praze

    Restaurace Hliněná bašta sice stojí u rybníka v Průhonicích, ale připadáte si tu jako na břehu moře, zvlášť když vám na...

    Jan Pešek19.6.2024
  • Tajné fígle šéfkuchaře Tritonu

    Umění fermentace dobývá české kuchyně. Tomáš Kohút z pražské restaurace Triton s jeho pomocí připravuje chuťově výrazné omáčky i černou jablečnou...

    Marek Zelený19.6.2024
  • „Izakaya Takeover“ s šéfkuchařem Jakubem Horákem v restauraci Zen

    Zažijte večer plný chutí exotického Japonska a speciálního způsobu stolování IZAKAYA. Restaurace ZEM v hotelu Andaz Prague představuje „Izakaya Takeover“, exkluzivní...

    Marek Zelený14.6.2024
  • Hotel The Mozart Prague a MeatEater spojují své síly

    Hotel The Mozart Prague s potěšením oznamuje exkluzivní propojení s MeatEater a otevření nové fine dining restaurace zaměřené na maso a...

    Jan Pešek14.6.2024
  • Tento steak prosím

    Terasa U Prince je vyhlášenou restaurací s tím nejkrásnějším výhledem na Staroměstské náměstí. Tento pohled ocenilo již několik zahraničních žebříčků. Ikonické...

    Marek Zelený11.6.2024
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.