Sociální sítě
Nahoru

Láska na talíři: The Artisan představuje speciální valentýnské menu

Pražská restaurace The Artisan připravila na den svatého Valentýna pro své hosty nezapomenutelný gastronomický zážitek. Milovníci výborného jídla si mohou užít tento svátek zamilovaných v romantickém prostředí hotelu Marriott a vychutnat si výtečné valentýnské menu servírované exkluzivně 14. února, které pro ně připravil šéfkuchař David Rejhon.

Pro naše hosty jsme sestavili speciální nabídku skládající se z několika chodů. Znovu jsme vsadili na osvědčené produkty od našich lokálních dodavatelů. Na úvod čeká hosty sklenka šumivého vína a překvapení šéfkuchaře v podobě prvního sousta. Poté se mohou těšit na lahodného candáta, křehké dančí maso nebo jemná kachní játra, vše v dokonalé kombinaci se sezónní zeleninou. Samozřejmě nebude chybět ani sladký závěr v podobě tvarohového hruškového dezertu s křupavými lískovými ořechy,“ představuje valentýnské menu šéfkuchař David Rejhon.

Lásku k dobrému jídlu však můžete oslavit už během valentýnského víkendu. V neděli 11. února v Artisanu nebude chybět servírovaný valentinský brunch s tradičně bohatým menu. Návštěvníci se mohou těšit na široký výběr předkrmů a hlavních jídel. Milovníky sladkých chutí potěší nabídka dezertů místních mistrů cukrářů.

Valentýnské menu restaurace The Artisan:

První sousto & bublinky

***

Jemná kachní játra s medem od našich včel a borůvkami

***

Candát s domácím špekem, kapustou a křupavým bramborákem

***

Dančí maso s kaštany, šípkem, liškami a jehličím

***

Tvarohový dezert s hruškou, vínem a lískovými ořechy

***

Káva a petit-fours

V The Artisan Baru si hosté mohou rovněž vychutnat speciální nabídku valentýnských koktejlů, které připravil Bar Manager Jan Jančar. Dokonalou atmosféru romantického večera příjemně doplní a dokreslí živá hudba.

The Artisan je moderní česká restaurace, která si zakládá na lokálních surovinách od ověřených dodavatelů, klade důraz na kvalitu, vlastní produkci, sezónnost surovin a udržitelnost provozu. Dominantou restaurace je otevřená kuchyně, v níž kuchařský tým v čele s šéfkuchařem Davidem Rejhonem předvádí své umění přímo před zraky hostů.

Speciální valentýnský brunch se bude podávat v neděli 11. února od 12:30 a 6-chodové valentýnské menu plné výtečného jídla a pití v ceně 1 190 Kč za osobu ve středu 14.února od 18 hodin.

Více z rubriky Restaurace

  • Věčné chorvatské léto v restauraci Deco

    Oblíbená chorvatská rybí restaurace Deco v pražských Modřanech změnila svou adresu. Po více jak dekádě své existence se posunula o zhruba...

    Jan Pešek7.2.2024
  • Láska prochází žaludkem

    Kdo by neznal oblíbenou restauraci za Prahou s tou nejkrásnější zahradou a interiérovými modrými kamny nesoucí název Babiččina zahrada. Rodinná atmosféra...

    Marek Zelený6.2.2024
  • Valentýnská nabídka od Štěpána Návrata

    Majitel a executive chef fine diing restaurace Benjamin14, virtuálního podniku Café Buddha Delivery a nejrozkvetlějšího asijského fusion počinu PRU58, není nikdo...

    Marek Zelený5.2.2024
  • Dary lesa v restauraci Hvozd

    Ještě to není ani rok co se otevřel Resort Český les a ke stávající hlavní budově Aparthotelu Železná na sklonku podzimu...

    Jan Pešek2.2.2024
  • Valentýnská afrodiziakální večeře a večer plný romantiky v hotelu The Mozart Prague

    Hotel The Mozart Prague, skrytý v srdci historické a romantické Prahy, láká na nezapomenutelný valentýnský večer plný lásky a vášně. Elegantní...

    Marek Zelený31.1.2024
  • Jay Room aneb Sojka přistála

    Oblíbenou restauraci Deer v historickém centru Prahy, jen dvě minuty od proslulého Staroměstského náměstí v komplexu Iron Gate Hotel & Suites,...

    Marek Zelený25.1.2024
  • Valentýnské tasting menu v retauraci La Veranda

    Restaurace La Veranda působí na pražské gastronomické scéně již více než dvacet let. Každý otevírací den hýčká své hosty během obědů...

    Marek Zelený23.1.2024
  • Tuňákobraní v PRU58

    Opět se v pražských Holešovicích bude bourat velký tuňák. Oblíbená gastronomická show se uskuteční 13.2.2024 od 18:00 v PRU58. Vlastík z...

    Jan Pešek22.1.2024
  • Vyhlášená pizzerie Da Pietro nově také v Praze

    Milovníci italské kuchyně mají důvod k radosti. Plzeňský fenomén, za kterým se sjížděli fanoušci neapolské pizzy z celé České republiky, nově...

    Jan Pešek17.1.2024
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.