Sociální sítě
Nahoru

Valentýnské tasting menu v retauraci La Veranda

Restaurace La Veranda působí na pražské gastronomické scéně již více než dvacet let. Každý otevírací den hýčká své hosty během obědů či večeří. Kromě stálé nabídky je vždy připravena tabule s denními specialitami. Tím to ovšem nekončí.

Speciální příležitosti se v La Verandě také slaví. Například blížící se Valentýn zaslouží speciální tasting menu. Tým restaurace La Veranda si na den zamilovaných připravil báječné menu. To začíná welcome drinkem v podobě Crémant d´Alsace Rosé Brut. Poté následuje Řepa s brynzou, černým rybízem a kakaovými boby. Další z chodů je Raviola s ricottou, žloutkem a perigord. Následují báječné Krevety s šafránovým bisque a fenyklem. Velmi nevšedním pokrmem je Kachna s radicchio, červeným zelím a černou mrkví. Nevídaná kombinace, která neuvěřitelně chuťově povznáší. Závěr tasting menu v La Veranda patří Tartaletce s citronem, zmrzlinou a meringue.

Doslova gastronomické nebe v ústech. Pokud toužíte po výjimečném projevu náklonosti svému protějšku, vsaďte na vytříbenou klasiku v podobě La Veranda. Víte proč? Nikdy ale opravdu nikdy nezklame.

Cena menu 1 995 Kč na osobu.

Více z rubriky Restaurace

  • Nová posila v restauraci Benjamin – jmenuje se Melanie

    Nejmenší fine dining restaurace Benjamin z pražských Vršovic oslovila i michelinské komisaře. Tato nenápadná restaurace v Norské ulici je v českých...

    Jan Pešek15.7.2024
  • PRU58 myslí i na vegany

    Restaurace PRU58 v pražských Holešovicích představuje nové lunch menu. Podává se vždy ve všední den od 11:00 do 15:00 a příchozí...

    Marek Zelený8.7.2024
  • Vejce Benedikt, které musíte ochutnat

    Restaurant Deer v centru Prahy je vyhlášeným místem s těmi nejlepšími večeřemi, kde každé jídlo vypráví svůj příběh. Kvalitní suroviny od...

    Marek Zelený1.7.2024
  • Ocenění Wine Spectator putuje do pražského Four Seasons

    Restaurace CottoCrudo ve Four Seasons Hotel Prague získala prestižní ocenění Wine Spectator Restaurant Awards 2024, v kategorii Awards of Excellence. Tento...

    Marek Zelený27.6.2024
  • Léto u moře i v Praze

    Restaurace Hliněná bašta sice stojí u rybníka v Průhonicích, ale připadáte si tu jako na břehu moře, zvlášť když vám na...

    Jan Pešek19.6.2024
  • Tajné fígle šéfkuchaře Tritonu

    Umění fermentace dobývá české kuchyně. Tomáš Kohút z pražské restaurace Triton s jeho pomocí připravuje chuťově výrazné omáčky i černou jablečnou...

    Marek Zelený19.6.2024
  • „Izakaya Takeover“ s šéfkuchařem Jakubem Horákem v restauraci Zen

    Zažijte večer plný chutí exotického Japonska a speciálního způsobu stolování IZAKAYA. Restaurace ZEM v hotelu Andaz Prague představuje „Izakaya Takeover“, exkluzivní...

    Marek Zelený14.6.2024
  • Hotel The Mozart Prague a MeatEater spojují své síly

    Hotel The Mozart Prague s potěšením oznamuje exkluzivní propojení s MeatEater a otevření nové fine dining restaurace zaměřené na maso a...

    Jan Pešek14.6.2024
  • Tento steak prosím

    Terasa U Prince je vyhlášenou restaurací s tím nejkrásnějším výhledem na Staroměstské náměstí. Tento pohled ocenilo již několik zahraničních žebříčků. Ikonické...

    Marek Zelený11.6.2024
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.