Sociální sítě
Nahoru

Moje Kredenc – již čtvrtá v pořadí

Moje Kredenc je místem kam lidé chodí pro čerstvě nakrájené šunky, salámy, širokou nabídku pultových sýrů z celé Evropy, čerstvé pečivo vlastní výroby, ale i domácí farmářské produkty. Největší a nejstarší pobočka je na Břevnově, kde si Bělohorskou ulici bez „Kredence“ už ani nelze představit.

Zde se nachází jak obchod, tak i pekárna s cukrárnou a fresh bistro s bohatou nabídkou snídaní, poledních menu i podvečerních snacků. Dalším počinem je pulzující ulice Korunní na Vinohradech. Také tady lze nakoupit prémiové produkty od farmářů z Čech a Evropy, přičemž současně prostory voní čerstvě uvařenou káva z místní malé kavárny. Třetí v pořadí je prémiový obchod v nákupním centru Atrium Flora. A konečně novou a čtvrtou pobočkou je Moje Kredenc v OC Westfield Chodov.

Další přírůstek do rodiny Moje Kredenc je tady. Největší nákupní centrum v České republice nesmí postrádat obchod s delikatesami a farmářskými produkty, které spojuje v první řadě kvalita. Zákazníci tak nově mohou navštívit v suterénu nákupního centra čtvrtou „Kredenc“. V obchodě nesmí chybět prodejní pult s širokou nabídkou uzenin a sýrů z Francie a Itálie.

Součástí provozovny je i malá kavárna, kde se kromě italského espressa nabízí i široká škála dortů a zákusků vlastní výroby včetně bezlepkových či veganských. Na obchodě samozřejmě najdete jak těstoviny z Itálie, tak vína z Francie, Španělska či od malých moravských vinařů. Prodejna nabízí čaje, koření, čokolády a další laskominy plné chutí i čerstvé pečivo z vlastní pekárny. To vše je Moje Kredenc na Chodově.

Významné rozšíření nabídky prémiových potravin nejen z farmářského světa v nabitém nákupním centru. Vše v prvotřídní kvalitě a s jasným původem. Pravá řecká Feta, italský Parmazán, francouzské víno z Bordeaux, čerstvě upečený croissant z másla Echiré či španělské Iberico

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.