Sociální sítě
Nahoru

Vtipné pojetí oslav Valentýna přináší Swatch a Simpsonovi

Kooperace mezi populární značkou hodinek Swatch a seriálem The Simpsons započala už v loňském roce. Jelikož vánoční edice byla úspěšná, rozhodla se značka navázat s dalším projektem – tentokráte s rodinou ovlivněnou svátkem zamilovaných.

Za 2 490 Kč tak nabízí hodinky Swatch Gent Angel Bart s okřídleným Bartem Simpsonem, který však není vyobrazen jako „kupid“, tedy okřídlený amorek s lukem a šípem lásky, ale se svým tradičním prakem. Jemně rebelské, že?

Za 2 690 Kč jsou pak v nabídce o něco větší Swatch New Gent Sweet Embrace vyobrazující objímající se šťastný milenecký pár, tedy líbajícího se Homera a Marge. Hodinky na silikonovém řemínku jsou záměrně vyvedeny i v červené barvě, aby u večeře 14. února splnily opravdu svou službu. Oslavy sv. Valentýna jsou sice o lásce, ale špetka humoru mu přeci neublíží.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.